Sparle si soparle, 24.12.2023

duminică, 24 decembrie 2023
  • Un alt nume greu al justiției vâlcene va spune adio profesiei de magistrat. Cu unanimitate de voturi, secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcție, prin pensionare, a doamnei Mihaela Cerasela Ungureanu, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. În 2020, tot CSM a decis delegarea în funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a doamnei Mihaela Cerasela Ungureanu. Funcţia de prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea era ocupată tot de procurorul Mihaela Cerasela Ungureanu, mandatul în funcţia de conducere expirând la data de 15 iulie 2020. Din verificarea dosarului profesional, rezultă că Mihaela Cerasela Ungureanu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, are gradul profesional corespunzător parchetului de pe lângă tribunal şi o vechime în funcţia de procuror de 27 de ani.

 

  • Aflată insolvență, societatea Remat Vâlcea a înregistrat anul trecut un nivel al datoriilor de 7 milioane de lei și capitaluri negative de 5,2 milioane de lei. Conform datelor publicate de Ministerul Finanţelor, SC Remat SA a consemnat anul trecut venituri totale de numai 1,5 milioane de lei, o cifră de afaceri de 1,1 milioane de lei şi pierderi de 1,74 milioane de lei. SC Remat SA a avut în anul 2022 sub 10 de salariaţi, obiect de activitate „Recuperarea materialelor reciclabile sortate”, iar capitalul social subscris şi vărsat era de 1,1 milioane de lei. SC Remat SA este o societate privată pe acţiuni înfiinţată în anul 1991, ca parte a vechiului IJRVMR (Înteprinderea Judeţeană de Recuperare şi Valorificare a Materialelor Refolosibile). În 1995 conducerea societăţii începe procesul de privatizare al societăţii transformând astfel angajaţii firmei... în acţionari.

 

  • Zilele trecute, SCM Râmnicu Vâlcea, echipa aflată pe locul 6 în Liga Florilor, a anunțat transferul cehoaicei Charlotte Cholevova, care a evoluat până acum la Brest Bretagne (Franța). În sezonul trecut al Ligii Campionilor, Cholevova a marcat 77 de goluri. Potrivit clubului din Râmnicu Vâlcea, care o descrie drept „un inter de excepție”, Charlotte a fost cea mai bună marcatoare a Campionatului Mondial de Tineret IHF, ediţia 2022. Născută la 29 iulie, 2002, Cholevova este catalogată de experţi ca un viitor star și a semnat un contract până cel puţin în 2025. La CM Handbal Feminin 2023, Charlotte a înscris 41 de goluri pentru Cehia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe