(VIDEO) Patronatul CNIPMMR si-a deschis filiala la Valcea, condusa de avocatul Adrian Blajan

sâmbătă, 11 noiembrie 2023

Patronatul CNIPMMR are incepand cu data de 9 noiembrie a.c. filiala si in judetul Valcea. Lansarea oficiala a Patronatului Judetean al IMM-urilor din judetul Valcea a avut loc joi, 9 noiembrie a.c. la Calimanesti, in prezenta liderilor de la Bucuresti, dar si a autoritatilor si a unor oameni de afaceri din judetul Valcea. La Valcea, patronatul este condus de avocatul Adrian Blajan.

La reprezentativitata PIMM Vâlcea va sta foarte bine. Va avea doi reprezentați în consiliile consultative ale agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă, un membru în Comisia de Dialog Social a Prefecturii, un membru în Consiliul Tripartit consultativ pentru activarea asigurării în cazul accidentelor de muncă, un membru în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări de Sănătate, un membru în Comisia Județeană pentru Egalitatea de Șanse între femei și bărbați și un asistent judiciar la Tribunalul Vâlcea.

„Ne propunem identificarea si gasirea de solutii pentru mediul de afaceri valcean. Consider ca dialogul este singura cale catre progres. Patronatul nostru are reprezentativite la nivelul autoritatilor centrale si locale, ceea ce este important pentru ca problemele oamenilor de afaceri ajung rapid pe masa autoritatilor”, a spus presedintele Adrian Blajan, potrivit publicatiei voceavalcii.ro.

Sursa video: vtv.ro (Televiziunea VTV)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe