La Bujoreni se elaborează Strategia de Dezvoltare Locală 2023 – 2027

luni, 6 noiembrie 2023

COMUNICAT DE PRESĂ

O echipă a Asociației Grupul de Acțiune Locală “Castra Traiana” va fi prezentă marți, 7 noiembrie 2023, la ora 10.00, la Primăria Bujoreni, venind în sprijinul autorităților locale în vederea elaborării Strategiei de Dezvoltare Locală 2023 – 2027. În perspectiva deschiderii noilor linii de finanțare și necesității accesării a cât mai multor fonduri europene, conducerea Primăriei Bujoreni dorește inițierea unor proiecte și abordări de dezvoltare rurală la nivel local, care să ofere noi oportunități întregii comunități. Primarul Gheorghe Gîngu pune, astfel, bazele identificării nevoilor locale, motiv pentru care vă invită să participați la această întâlnire pentru a putea, împreună, să stabiliți o strategie de dezvoltare durabilă a comunei Bujoreni. Întărirea capacității de dezvoltare și implementării strategiilor locale de dezvoltare, conservarea patrimoniului rural și cultural, îmbunătățirea infrastructurii, sprijinirea activității dezvoltării economice productive, identificarea nevoilor actuale și stabilirea unor măsuri concrete de acțiune în vederea creșterii calității vieții și bunăstării cetățenilor sunt doar câteva dintre dintre prioritățile administrației publice locale.
Scopul elaborării elaborării Strategiei de Dezvoltare Locală 2023 – 2027 a comunei Bujoreni, asumată de către întreaga comunitate în mod participativ, este acela de identificare a obiectivelor concrete de dezvoltare, de indicarea a surselor optime de finanțare și a instituțiilor/factorilor de interes instruiți în acest scop și responsabili de implementarea acesteia.
De asemenea, echipa Asociației Grupul de Acțiune Locală “Castra Traiana” vine și în sprijinul antreprenorilor, care au sediul sau punctul de lucru pe raza comunei Bujoreni. Așadar, dacă aveți idei de afaceri și vă interesează fondurilor europene, participați la întâlnirea de marți, 7 noiembrie 2023, ora 10.00, de la Primăria Bujoreni.

BIROUL DE COMUNICARE AL PRIMĂRIEI BUJORENI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe