Constantin Banacu: Consiliul local a aprobat implementarea proiectului „Dotarea serviciului voluntar pentru situații de urgență din Bărbătești”

marți, 14 noiembrie 2023

 

Prin hotărârea nr. 19/2023, Consiliul local al  comunei  Bărbătești a aprobat implementarea proiectului „Dotarea serviciului voluntar pentru situații de urgență, comuna Bărbătești, județul Vâlcea”. Cheltuielile aferente proiectului se prevăd în bugetul local pentru perioada de realizare a investiției, în cazul obținerii finanțării prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR). Autoritățile administrației publice locale se obligă să asigure veniturile necesare acoperirii cheltuielilor de mentenanță a investiției pe o perioadă de minimum 5 ani de la data efectuării ultimei plăți în cadrul proiectului. Primăria comunei Bărbătești anunță semnarea contractului de finanțare pentru proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unității de învățământ Școala Gimnazială Sat Bodești, comuna Bărbătești”, finanțat din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României. Astfel, peste 200 de preșcolari și elevi din unitatea administrativ-teritorială vor beneficia de rezultatele obținute prin implementarea proiectului. Perioada de implementare a proiectului este 11 august 2023 - 31 decembrie 2024, iar valoarea totală a contractului de finanțare este de 427.369 lei. În primăvara acestui an, Primăria Bărbătești a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Dezvoltarea sistemului de management local prin implementarea unor infrastructuri inteligente la nivelul comunei Bărbătesti, judetul Valcea” depus în cadrul PNRR. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 2.195.407 lei, din care 292.900 lei reprezinta ajutor de stat, iar valoarea nerambursabilă finanțată din PNRR este de 1,84 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Constantin Banacu: Consiliul local a aprobat implementarea proiectului „Dotarea serviciului voluntar pentru situații de urgență din Bărbătești””

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe