Sparle si soparle, 16.10.2023

duminică, 15 octombrie 2023
  • Joi, 19 octombrie 2023, este ultima zi din „viața” politică a viceprimarulului Râmnicului, Virgil Pîrvulescu, pentru că, în acea zi, Înalta Curte de Casație și Justiție va da sentința definitivă în procesul de incompatibilitate cu ANI. În luna martie acest an, în dosarul nr. 1449/46/2021 al Înaltei Curți de Casație și Justiție - Secția Contencios Administrativ și Fiscal, cu privire la cererea de preschimbare a termenului de judecată, a fost pronunțată următoarea soluție: ,,Respinge cererea formulată de Pîrvulescu Virgil. Definitivă. Soluția va fi pusă la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”. După cum se știe, Virgil Pîrvulescu a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate, dar a atacat decizia în instanță. Fondul s-a judecat la Curtea de Apel Pitești, care a dat câștig de cauză inspectorilor ANI. Liberalul Pîrvulescu a încasat anul trecut circa 1,5 miliarde de lei vechi, potrivit declarației de avere. Nu mai punem la socoteală cei... 17 miliarde de lei vechi ridicați de ipochimenul de Pîrvulescu din chirii și dividende de la firma Conexpert.

 

  • Amplasat într-un cadru natural superb și beneficiind de o panoramă excepțională, fostul motel-restaurant Capela din Râmnicu Vâlcea pare lovit, în continuare, de blestem. Proprietarul complexului, firma Xavitel, nu a investit nici un leu pentru reconstrucție, chiar dacă au trecut, iată, 5 (cinci) ani de la achiziția imobilelor de la controversatul afacerist Nicolae Minea. La începutul lui 2018, Xavitel a achiziţionat unul din cele mai tari branduri ale turismului din Râmnicu Vâlcea, cu o sumă neprecizată public. Patronul SC Xavitel SRL este prosperul om de afaceri Octavian Luţă, originar din Berbeşti şi, printre altele, deţine şi câteva spaţii comerciale, iar, de câţiva ani încoace, a intrat şi în piaţa dezvoltatorilor imobiliari, construind mai multe blocuri în Ostroveni, fiind un apropiat al politicienilor aflați la putere în județul Vâlcea!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Sparle si soparle, 16.10.2023”

  1. Bine , bine , e foarte bine , barieristul este pus la respect. Dar , mai important decit orice , este ca pungasul sa restituie banii luati prin frauda si minciuna,
    Adio politica , virgilica cu aia mica. Cred ca si mafia galben portocalie s-a saturat de tine.
    E bine ca este prieten cu o alta javra , avocatul ce a inselat pe toata lumea , pentru ca are cine sa-l apere in Instanta.
    A fost odata un plavan , guraliv si tare parsiv care a mintit pe toti si acum plateste pentru toate.
    Lada de gunoi a politicii mai primeste un gunoi. Un mare gunoi.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe