Sparle si soparle, 09.10.2023

duminică, 8 octombrie 2023

• Un bărbat din Vâlcea, care transporta cu maşina aproape 30.000 de pastile, a fugit în pădure împreună cu fiul său, după o urmărire cu Poliţia, şi a încercat să se ascundă, însă a fost prins şi arestat. În timpul unui control în trafic, polițiștii IPJ Vâlcea au observat în mașina unui bărbat două cutii, iar la momentul solicitării prezentării conținutului, bărbatul a refuzat și a pornit vehiculul în viteză. Echipajul de poliție l-a urmărit pe o distanță de aproximativ trei kilometri, reușindu-se prinderea sa după ce a abandonat autoturismul și a încercat să se ascundă într-o pădure. Au fost ridicate cele două cutii, iar în urma verificării conținutului au fost descoperite un număr de 1994 folii a 15 tablete per folie (29.910 comprimate) cu substanță activă alprazolam, drog de risc.

• Mici probleme în „paradisul” USR Vâlcea!?! Candidatul USR la Primăria Râmnicului din 2024 (!), Andrei Gheorghiu, este tot mai contestat în rândul membrilor simpli și în rândul puținilor consilieri locali pe care îi mai are prin județ. „Uitându-mă la acțiunile din ultima perioadă a președintelui USR Vâlcea, părerea mea este că acesta are un comportament de mic dictator, în special cu proprii colegi. Și mai grav cred că este faptul că cei din conducerea USR acceptă și închid ochii la acest comportament abuziv, care nu face bine deloc organizației. N-am avut niciodata intelegeri obscure cu nimeni, nici din USR, nici din afara USR. Dupa cum bine stii, sunt cam singurul din administratia publica din Dragasani care se lupta pentru binele orasului. USR-ule, încotro te duci?”, a spus consilierul local din Drăgășani, Marian Roșca.

• Trei noi consilieri județeni liberali vor depune jurământul luni, 9 octombrie. Astfel, Manda Mihai Daniel, Stănică Maria Raluca și Ștefan Bîzîc sunt consilierii PNL validați de Tribunalul Vâlcea. Ștefan Bîzîc este fiul fostului primar din Băbeni, Ion Bîzîc. Tot CJ Vâlcea îi va nominaliza pe cei trei liberali în Comisia pentru cultură, culte, educație, tineret și sport, în Comisia pentru servicii publice, turism și protecția mediului și în Comisia pentru strategii, programe de dezvoltare economico-socială și relații externe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe