Directoarea Scolii Galicea, Aurelia Deresu, a copiat cu nerusinare planul managerial al directorului Scolii Comisani din Dambovita

joi, 26 octombrie 2023

 

Directoarea Scolii Galicea din judetul Valcea, prinsa cu ocaua mica! Surse din mediul invatamantului ne-au confirmat faptul ca profesoara Aurelia Deresu a copiat cu nerusinare planul managerial al directorului Scolii Gimnaziale Comisani din Dambovita (perioada 2022-2023) si l-a prezentat intr-o sedinta de Consiliu de Administratie, ca fiind al ei! Planul managerial (2023-2024!) a fost copiat la virgula in procent de 99 la suta! Aurelia Deresu a prezentat in fata membrilor CA ai Scolii Galicea, in sedinta din data de 19.10.2023, un model de plan managerial de la Scoala gimnazială Comișani din judetul Dambovita, pe care l-a însușit ILEGAL, dovedindu-și întreaga incompetență prin copierea aproape în integralitate a acelui plan de management . Este o dovadă clară de incompetență și incercare de înșelăciune!

Dacă un elev este eliminat dintr-un examen, când este prins copiind, de ce Aurelia Deresu este inca in functia de director?! Gestul directoarei din Galicea de a plagia acest plan managerial reprezintă un fapt nedemn de funcția pe care o ocupă, dar si in ceea ce priveste calitatea ei de profesor.

Ce fel de exemplu este profesoara plagiatoare in fata elevilor?

Pe surse am aflat ca Inspectoratul Scolar Valcea (partea liberala) ar sustine-o pe directoarea de la Galicea, chiar daca au fost primite mai multe sesizari de la profesorii din localitate in legatura cu comportamentul defectuos al directoarei Aurelia Deresu. Ne exprimam speranta ca ISJ va verifica cu maxima atentie acest caz grav si va adopta masurile legale!

Accesati AICI planul managerial al directorului Scolii Comisani: plan managerial director 2022 2023

Accesati aici planul managerial al directoarei Scolii Galicea, Deresu Gabriela: plan-managerial-director-2023-2024

In curand vor aparea si detalii despre alte matrapazlacuri, unele chiar mai grave, pe care le-a comis aceeasi directoare de scoala...

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe