CONSTANTIN RĂDULESCU: CJ VÂLCEA A MODERNIZAT DE LA UN CAPĂT LA ALTUL DRUMUL LUI CUZA!

luni, 16 octombrie 2023

 

Ne-am propus să modernizăm toate drumurile județene și, cu voia Lui Dumnezeu și cu ajutorul oamenilor, ne apropiem de îndeplinirea acestui obiectiv.

Un alt drum județean, de o mare importanță pentru vâlcenii din zona de sud a județului, a fost modernizat în totalitate. Astăzi, l-am inaugurat.

Este vorba de DJ 678A (Drumul lui Cuza), care scurtează drumul către București, evitând zona aglomerată a Râmnicului, pentru modernizarea căruia am obținut o finanțare europeană în valoare de cca 15 milioane euro.

Cu acești bani, pe lângă asfaltarea celor aproape 27 de km, au fost executate lucrări complexe la podurile aflate pe traseu, rigole betonate, podețe de acces către proprietăți și altele lucrări de importanță pentru siguranța traficului.

Sunt deosebit de bucuros că un alt proiect al nostru, gândit pentru folosul și binele vâlcenilor, a fost finalizat și că atât localnicii, cât și cei care traversează zona vor beneficia de un drum modern, pe care să circule în condiții de confort și de siguranță.

Le mulțumesc primarilor localităților traversate de acest drum: Mihăești, Galicea, Nicolae Bălcescu și Milcoiu, care au dus „greul” alături de noi și ne-au sprijinit pe tot parcursul lucrărilor, dar și cetățenilor care au suportat disconfortul șantierelor.

De asemenea, le mulțumesc colegilor mei din Consiliul Județean care au muncit la acest proiect, dar și constructorilor fiindcă au realizat o lucrare de calitate.

Constantin RĂDULESCU,

Președinte Consiliul Județean Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe