Lucrările la noua clădire pentru Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea au fost finalizate

vineri, 17 mai 2024

 

Lucrările la noua clădire construită pentru extinderea Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Vâlcea s-au finalizat și urmează să fie recepționate.

Este vorba de prima clădire de spital construită, după Revoluție, în Râmnicu Vâlcea, un proiect în care Consiliul Județean Vâlcea a investit cca 3,9 milioane euro din fonduri europene.

Investiția a presupus reabilitarea policlinicii vechi, precum și extinderea acesteia, prin construirea unui nou corp de clădire.

Noul imobil a fost utilat și dotat cu aparatură necesară desfășurării activității Ambulatoriului, respectiv: ecografe, defibrilatoare, aparate EKG, nebulizatoare, lămpi examinare, aparate aerosoli, mese kinetoterapie, truse chirurgicale, truse medicale etc.

Consiliul Județean Vâlcea continuă investițiile în spitalele aflate în coordonare, pentru a le oferi vâlcenilor servicii medicale de înaltă calitate, iar cadrelor medicale condiții bune de lucru.

În scurt timp, CJ Vâlcea va demara procedura de licitație pentru construirea celei de-a doua clădiri – noul bloc operator, la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, un proiect cu o valoare de 7,2 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe