Cofetăria Agrodor lansează primul magazinul online cu livrare la domiciliu din județul Vâlcea!

miercuri, 11 octombrie 2023

Vești bune pentru vâlcenii care iubesc prăjiturile delicioase! Cofetăria Agrodor, una dintre cofetăriile cu tradiție din Râmnicu Vâlcea a lansat in prima parte a anului 2023 primul magazin online din județul Vâlcea, de unde se pot cumpara, simplu și rapid, prăjituri la bucată, platouri cu mini-prăjituri, torturi aniversare și produse de patiserie, cu livrare la domiciliu. În plus, cumpărătorii pot achita online, cu cardul sau pot opta pentru plata ramburs, la livrare.

Prima cofetărie online din județul Vâlcea!

Ce faci atunci când ai poftă de ceva dulce și bun, dar nu reușești să ajungi la cofetărie pentru că ești prea ocupat? Sau când nu ai timp, ori chef, sau pur și simplu nu te pricepi să pregătești un tort și niște prăjituri pentru o aniversare în familie? Dar când ai vrea să oferi un tort și niște mini-prăjituri unui părinte sau unui prieten drag, dar nu sunteți în același oraș?

E simplu! Comanzi online și se ocupă Cofetăria Agrodor de restul.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi magazinul online www.cofetariaagrodor.ro, să răsfoiești paginile cu bunătăți și să pui în coșul virtual de cumpărături deserturile care îți plac și să aștepti cu nerăbdare comanda.

Ce poți cumpăra de pe cofetariaagrodor.ro?

Oferta este generoasă, așa că dacă te afli în categoria celor care apreciază un dulce de calitate, vei fi foarte bucuros să știi că poți comanda următoarele tipuri de produse:

  • Prăjituri la bucată

Fie că îți plac părijiturile copilăriei (savarine, amandine, diplomat, ecleruri, etc.), fie că le preferi pe cele artizanale, la Cofetăria Agrodor găsiți pentru toate gusturile și preferințele.

  • Mini-prăjituri

Uneori, e greu să te rezumi la un singur sortiment și ai vrea să le încerci pe toate. Pentru aceste momente, platourile cu mini-prăjituri sunt alegerea perfectă. Mini-ecleruri, mini-tarte cu fructe, mini-savarine sau mini choux a la creme sunt doar câteva dintre sortimentele din care poți alege.

  • Platouri cu prăjituri

Ce zici de un chec glazurat, un cremsnit intreg sau o rulada cu mascarpone de care să te bucuri alături de cei dragi?

  • Torturi aniversare

Ce preferi, un tort aniversar standard sau un tort personalizat? Orice ai alege, ai garanția gustului, a calității și a prospețimii oferite de Cofetăria Agrodor.

Click, click, click și e gata comanda

Alegi să comanzi online, cu livrare acasă sau la birou? Livrăm gratuit orice comandă de peste 150 RON, în limita a 15 km distanță de Râmnicu Vâlcea.

Sau, ai optiunea de a comanda online ce-ți poftește inima și vii tu să le iei din locațiile cofetăriilor:

1. COFETĂRIA AGRODOR Aleea Eroilor nr. 3B

2. COFETĂRIA AGRODOR Strada Dr. Hacman nr. 1

Candy bar pentru nunta, botez si alte evenimente speciale

Cofetăria Agrodor îndulcește toate evenimentele frumoase din viața ta - nuntă, aniversare, petrecere de majorat, cununie civilă, botez, chiar si petreceri corporate.

Dacă te interesează realizarea unui tort special sau dorești o ofertă pentru candybar, trimite o cerere de ofertă pe adresa de mail [email protected] sau suna la 0756138557.

Cofetaria Agrodor te asteapta in cele 2 locatii din Ramnicu Valcea (zona Eroilor si zona Nord) cu vitrinele pline de prajituri proaspete si delicioase, torturi aniversare, platouri cu prăjituri, candybar si torturi pentru nunta si torturi pentru botez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe