SCM Râmnicu Vâlcea s-a întărit considerabil pentru sezonul viitor și speră că va reveni în cupele continentale.

După ce, sezonul trecut, SCM Râmnicu Vâlcea s-a clasat doar pe locul 6 și a ratat calificarea în cupele europene, conducerea echipei a reușit câteva transferuri care pot readuce formația olteană din nou în prim-plan.

SCM Râmnicu Vâlcea a remaniat lotul și s-a despărțit de: Daria Bucur, Yevhenia Levchenko, Tania Asanin, Asuka Fujita, Elin Hansson, Bobana Klikovac, Isabel Roch, Corina Lupei și Jovanka Kovacevic.

În locul lor au fost aduse câteva jucătoare de valoare care au confirmat pe plan european, cum sunt germancele Julia Maidhof în inter dreapta, de la Bietigheim, și Mia Zschocke, de la Storhamar, în centru, pivotul sloven de la Krim, Natasa Ljepoja, dar și suedeza de mână dreaptă Nathalie Hagman, venită de la Nantes. Alături de acestea, în extrema stângă a fost transferată norvegianca Anniken Wollik, care a jucat la Ravens.

Din campionatul intern, Vâlcea le-a adus pe Alicia Gogîrlă, pe Rebeca Necula și pe Raluca Kelemen. SCM Râmnicu Vâlcea s-a reunit de 3 săptămâni și, după un cantonament la Cheile Grădiștei, în weekendul trecut echipa pregătită de norvegianul Bent Dahl a câștigat turneul organizat în sala Traian. Vâlcencele au învins-o pe SCM Craiova cu 34-27 și, în finală, pe Praktiker Vac, din Ungaria, scor 31-26.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI