Anunț Amenajament Fond Forestier

marți, 13 iunie 2023

 

ARHIEPISCOPIA RÂMNICULUI și SFÂNTA MĂNĂSTIRE MAMU, având proprietăți în județele Vâlcea și Olt,  anunță publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan, precum și definitivarea Raportului de Mediu pentru „Amenajamentul Fondului Forestier Proprietate Privată aparținând Arhiepiscopiei Râmnicului și Mănăstirii Mamu, județele Vâlcea și Olt, organizat în U.P.I.  Arhiepiscopie – Mamu din cadru Ocolului Silvic Drăgășani – U.P.I Mamu, U.P. II Șușani și U.P.III Dobrușa”, ce urmează a se desfășura în județele Vâlcea și Olt și organizarea dezbaterii publice a acestuia, în ziua de 07.08.2023, ora 10:00, la sediul AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI VALCEA din strada Remus Bellu, nr. 6, Valcea, cod 240156 – sala de ședință.

 În cazul neparticipării, veți transmite pe adresa de mail: [email protected] punctele dvs. de vedere.

Studiul de evaluare adecvată și raportul de mediu pentru amenajamentul mai sus menționat pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea din municipiul Rm. Vâlcea, str. Remus Bellu nr. 6,  jud. Vâlcea, în zilele de luni-vineri, între orele 9:00 - 14:00. Opiniile, comentarile și propunerile vor fi transmise în scris la sediul APM Vâlcea în termen de 45 zile calendaristice de la data publicării anunțului.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea  ( Fax: 0250/737921, e-mail: [email protected].).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe