Elevul din Râmnicu Vâlcea, care şi-a dat foc în faţa liceului, filmat înainte de tragedie. Familia: era trist pentru ca nu își găsise de lucru deși depusese CV-ul la mai multe companii

marți, 23 mai 2023

Au apărut primele imagini cu elevul din Râmnicu Vâlcea care şi-a dat foc în faţa unui liceu din oraş, după ce a pierdut 3.000 de lei la păcănele. Poliţiştii au obţinut imaginile de pe camerele de supraveghere şi au stabilit ce a făcut elevul înainte de tragedie - anunta antena3.ro

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere cu câteva momente înainte ca tânărul să decidă să îşi ia viaţa în faţa unei săli de jocuri, care se află în apropierea liceului unde era elev.

Din nefericire, pompierii şi medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul de 18 ani.

Inițial, polițistii nu au avut niciun indiciu despre vicimă dar, pe parcursul cercetărilor au aflat că tânărul, care terminase anul trecut o școală profesională, era foarte trist că nu își găsise de lucru.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

O cameră de supraveghere a surprins ultimele clipe de viată ale tânărului de 19 ani. Cu opt minute înainte de ora 9:00, băiatul ajuns în fața sălii de pariuri sportive. Calm își face de lucru preț de câteva secunde, apoi face gestul fatal. Pe trotuar treceau câțiva oameni care, însă, n-au apucat să intervină. Unul a sunat la 112.

Femeie: „Era o vâlvătaie. A venit ambulanța, pompierii, dar era mort”.

Ancheta declanșată imediat i-a condus pe polițiști la familia tânărului care ar fi povestit că băiatul a terminat anul trecut o școală profesională de mecanici auto, dar nu își găsise de lucru deși depusese CV-ul la mai multe companii. Asta îl făcea să fie foarte trist în ultima perioadă.

Poliția va verifica toate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili traseul parcurs de victimă. Vor să afle și dacă nu cumva tânărul pierduse bani la pariurile sportive și a ales special acest loc, în semn de protest.

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au deschis o anchetă şi au refăcut traseul tânărului cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din oraş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe