Sparle si soparle, 26.01.2023

joi, 26 ianuarie 2023
  • În lipsă de alte activități gospodărești la nivelul Primăriei Râmnicului, vicele liberal Virgil Pîrvulescu stă toată ziua si freaca... facebook-ul. Dovadă este pagina personală a ipochimenului galbejit de pe respectivul site de socializare.

 

  • La Spitalul din Drăgășani a fost numit un nou manager! După trei încercări eșuate de a indentifica cel mai bun manager, prin concurs, urmate de un interimat al domnului dr. Mihăilescu, zilele trecute a fost numit un nou manager la spital, în persoana doamnei dr. Alina Talpalariu. Zvonurile spun că numirea doctoriței în funcția de manager la spital ar fi fost făcută după o lungă ședință, cu țipete și înjurături, a Consiliului de Administrație al Spitalului din Drăgășani, la care ar fi participat inclusiv primarul Nedelcu, și alte persoane care nu aveau ce să caute la acea ședință. Se aude că gasca primarului Nedelcu vrea să țină în continuare controlul în spital. Oare ce s-ar întâmpla dacă ar verifica cineva, la modul serios, cum se fac acele lucrări de construcție la spital? Sau achizițiile în general. Sau ocuparea posturilor. Poate ca doamna Talpalariu o să aibă mai multă deschidere, avînd în vedere că a mai fost manager la spital în trecut, dar și-a dat demisia.

 

  • Meciul cu echipa Bietigheim a fost cel în care handbalista Cristina Neagu a atins cifra de 1000 de goluri înscrise în Liga Campionilor, dar puțină lume știe că Neagu a debutat pe data de 24 octombrie 2009 în EHF Champions League, pe vremea când evolua pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea. Atunci, românca noastră marca de 4 ori în poarta ibericelor de la Itxako Estella. „Nu aș fi crezut că ajung la cifrele astea când am început să joc în Champions League, dar iată-ne aici. Am spus de fiecare dată că nu contează prestațiile individuale, mai degrabă munca echipei din teren, dar, desigur, este incredibil să pot sărbători încă o performanță. Au fost vremuri epuizante, însă dacă e să subliniez ceva, atunci e abilitatea de a reveni și să am o formă bună după provocările mari”, a spus Cristina Neagu pentru eurohandball.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe