TOP 5 piese vestimentare care vor fi mereu la modă – Tu le ai în garderobă?

sâmbătă, 12 noiembrie 2022

 

Moda pleacă și revine de fiecare dată, fără greș. Anumite articole vestimentare care erau la modă în anii ’80 și ’90, de exemplu, fac din nou furori pe podiumurile actuale, datorită designerilor care au reușit să le reinterpreteze cu succes. 

Multe dintre acestea sunt piese clasice pe care ar trebui să le ai și tu în garderobă, iar în acest articol îți propun să redescoperi câteva dintre cele mai interesante.

Ce îmbrăcăminte va fi mereu la modă și cum le poți accesoriza

  1. Hainele din piele

 

Fără doar și poate, hainele din piele nu ar trebui să lipsească din gardroba unei femei. Mereu la modă, acest tip de îmbrăcăminte a cucerit de fiecare dată, indiferent de modelele alese. Fustele tip creion, pantalonii sau gecile tip biker continuă să surprindă prin reinventarea lor de către designerii cu imaginație. Astfel, poți descoperi o gamă de geci de damă de pe Atmospherefashion.ro și achiziționa una pe care să o porți cu jeanși mom și un top simplu din bumbac pentru un stil casual și la modă.

2. Puloverele anilor ‘80

 

Un alt articol vestimentar destul de versatile și care a trecut testul timpului este puloverul. Cu croială oversize și în diverse culori și modele, această piesă nu doar că ține de cald, așa cum îi este rolul principal, dar se asortează perfect cu jeanșii de orice fel, pantaloni din piele natiuala sau ecologică, o pereche de botine și o geacă din fâș. Poți alege și modelele scandinave, perfecte pentru sezonul răcoros.

3. Paltoanele din lână

 

Croiala paltoanelor a căpătat doar mici modificări de-a lungul timpului pentru că este un articol vestimentar atât de apreciat, încât nu avut nevoie de mari artificii din acest punct de vedere. 

Purtat de bărbați și femei în aceeași măsură, paltonul din lână este opțiunea perfectă pentru cei si cele care adora stilul elegant, însă și pentru cel casual. Trebuie doar să alegi nuanța potrivită, care să scoată în evidență rafinamentul și… culoara ochilor, de ce nu.

  1. Cămășile albe

O cămașă albă asortată cu o pereche de pantaloni stretch și botine elegante, alături de un sacou cu croială masculină poate completa o vestimentație aparte. Acest articol se numără printre cele care nu ar trebui să lipsească dintr-o garderoba feminină, datorită versatilității oferite precum și liniilor simple care nu se demodează. 

Iar dacă îți plac cămășile albe cambrate, le poți asorta cu fuste din piele, de tip creion, și o pereche de pantofi cu toc pentru o zi de muncă la birou.

  1. Rochiile lungi

Mulate pe corp sau lejere, rochiile lungi se pot purta în orice anotimp, dacă sunt accesorizate corect. De exemplu, o pereche de cizme cu talpă joasă și o jachetă din denim sunt exact ce îți trebuie dacă vrei să te îmbraci cu o rochie de sezon. 

Materialele sunt diferite, însă croiala rămâne în tendințe, designerii reușind să le reinventeze cu fiecare sezon. 

Așadar, aceste 5 piese vestimentare ar trebui să se regăsească în garderoba ta pentru că vor fi mereu la modă. Poți opta și pentru articolele purtate în tinerețe de mama ta, cu puțină imaginație și o vizită la croitorie pentru mici modificări care să rezoneze cu cerințele actuale în modă.

 

Sursă foto: Pexels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe