|miercuri, august 10, 2022
  • Follow Us!

Un tânăr din Râmnicu Vâlcea a uitat într-un mall o borsetă plină cu droguri. Acum este cercetat penal 

PolitiaRomana-1024x578-1-640x361

Un tânăr din Vâlcea a uitat într-un mall o borsetă plină cu droguri. Acum este cercetat penal

Sursa foto: Agerpres

Un tânăr din Râmnicu Vâlcea s-a ales cu dosar penal pentru deţinere de droguri după ce a uitat o borsetă plină cu substanţe interzise într-un mall din oraș.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, borseta a fost găsită luni după-amiază de unul dintre paznicii centrului comercial, care a şi sesizat autorităţile după ce a verificat conţinutul acesteia.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii la fața locului, au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat de 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea ca fiind proprietarul unei borsete găsită abandonată în incinta centrului comercial, în care se aflau 12 bile din staniol ce conțineau muguri vegetali de culoare verde-măsliniu cu miros înțepător, totodată fiind găsită și o cutie metalică ce conținea tot muguri vegetali de culoare verde-măsliniu și un grinder folosit la măcinarea resturilor vegetale, transmite IPJ Vâlcea.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au deschis dosar penal.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc, faptă prevăzută și pedepsită de art. 4 din Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Leave a Response