|duminică, august 14, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 14.07.2022 

soparla-cu-volanas
  • Uitând, probabil, că este în conducerea Primăriei Râmnicului, viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu declară într-un interviu fluviu acordat unui ziar local că „politica din Primărie este… politica ciupitului”. „Nu poţi spune despre Râmnicu Vâlcea că este un oraş urât, dar poate fi şi mai frumos cu bani mult mai puţini. Banii cheltuiţi aşa, la îngrămădeală, pe schimbări de flori şi tot felul de panseluţe şi nebunii pot fi utilizaţi în alte zone de dezvoltare. Din păcate primarul nu poate să facă acest lucru deoarece nu are capacitatea nici intelectuală, nici profesională, să poată să gândească pe termen lung. Asta s-a demonstrat, toată lumea s-a convins. Până la urmă şi vârsta îşi spune cuvântul, un om care a trecut de 65 de ani nu mai are acea forţă şi nici limpezimea gândurilor ca să poată contribui la dezvoltarea pe termen lung a oraşului”, mai spune plin de ură ipochimenul de Pîrvulescu.

 

  • Marți, 12 iulie 2022, conducerea CAS Vâlcea a efectuat un control inopinat la medicii de familie care derulează relații contractuale cu instituția, fiind verificat modul în care aceștia respectă programul de lucru declarat pentru activitatea la cabinet. Au fost vizate cabinetele medicilor de familie din zona Ostroveni și Nord. „Nu au fost aplicate măsuri corective, toți medicii verificați erau prezenți la datorie, potrivit programului declarat și afișat la cabinet. În discuțiile cu medicii, au fost făcute recomandări specifice acestei perioade (evitarea aglomerării la cabinet, programarea orară riguroasă a asiguraților pentru acordarea serviciilor medicale evitându-se timpii de așteptare inutili, asigurarea logisticii necesare pentru sălile de așteptare de la cabinete, etc.). Asigurăm populația județului că instituția noastră va continua seria controalelor la toți furnizorii de servicii medicale de pe raza județului, manifestând toleranță zero la abaterile furnizorilor de la respectarea obligațiilor contractuale asumate prin contract sau de la standardele de calitate pe care trebuie să le ofere asiguraților cu ocazia furnizării serviciilor medicale”, informează CAS Vâlcea.

 

  • De acum este oficial: SCM Râmnicu Vâlcea va juca în ediţia 2022-2023 a EHF European League. Forul european a anunţat, marţi, participantele şi programul competiţiei. La feminin, România va avea trei reprezentante în aceeaşi competiţie: Gloria Buzău în turul 2, respectiv SCM Râmnicu Vâlcea, Măgura Cisnădie în turul 3. În total, 37 de echipe vor lua startul. Turul 2 programează meciuri în 8-9 şi 15-16 octombrie, iar turul 3, pentru calificarea în faza grupelor, în 3-4 şi 10-11 decembrie. Meciurile din faza grupelor vor debuta în 7-8 ianuarie 2023, urmate de sferturi în luna martie, respectiv de Turneul Final Four în 13-14 mai.

Leave a Response