La Unilift Serv gasesti tot ce ai nevoie pentru sisteme de canalizare perfect functionale

miercuri, 22 iunie 2022

 

Problemele cu instalatia sanitara sunt o conditie frecventa cu care se confrunta toti cei care sunt conectati la un sistem de canalizare complex. Anumite greseli de utilizare, apa dura, reziduurile care ajung inevitabil in gura de scurgere sunt doar cateva dintre cauzele care conduc la aparitia blocajelor. Intra pe site-ul nostru, solicita oferta pentru echipamente de desfundare tevi si canalizari si asigura-te ca ai o solutie pentru orice avarie.

Descopera oferta variata de produse Unilift

Fiecare avarie are cauze si particularitati specifice si de aceea nu exista o metoda de interventie universal valabila care sa garanteze succesul. Specialistii trebuie sa cunoasca foarte bine semnele unei avarii pentru a sti ce instrumente sa utilizeze pentru a o rezolva. Dincolo de experienta in sine, la fel de important este si echipamentul pe care il are la dispozitie. Exista cateva categorii de baza din care trebuie sa detii cel putin un instrument pentru a te asigura ca faci fata oricarei solicitari. Pe fiecare le vei descoperi in oferta noastra, in diverse forme:

Serpi si cabluri de desfundat – sunt considerati cea mai la indemna metoda de eliminare a blocajelor care apar in mod frecvent. Un cablu cu capatul intarit pentru a putea sparge depunerile, sarpele este disponibil in doua variante. Cea manuala este destinata uzului casnic, avand putere de actiune doar in apropierea gurii de scurgere. Pe de alta parte, varianta automata este mult mai complexa si necesita a fi manipulata doar de profesionisti. Poate indeparta blocaje mult mai dure, aflate la adancimi de pana la 60 de metri.

Substante degresante – grasimea este principalul favorizant al aparitiei blocajelor si totodata cel mai greu de eliminat. Este importanta actiunea etapizata, dintre care cea mai importanta este utilizarea unor degresanti care sa topeasca mare parte din suprafata depunerii. Ulterior se poate trece la utilizarea altor echipamente pentru a avea garantia unui mediu perfect curat.

Aparate performante – un profesionist bine dotat are in kitul sau nenumarate dispozitive si mecanisme menite sa ii usureze munca si sa imbunatateasca rezultatele. Pompele cu presiune sunt cea mai la indemana metoda pentru a indeparta cu succes orice urma de depunere, dar si pentru a curata spatiul asupra caruia se actioneaza. Compresoarele sunt de asemenea o optiune foarte eficienta in lupta impotriva blocajelor. Pompele submersibile au rolul de a colecta si transfera apa in exces din anumite medii. Fiecare dintre echipamentele pe care noi le punem la dispozitie are un rol bine stabilit si te va ajuta in onorarea cu succes a fiecarei solicitari.

Picture1

Echipamente de inspectie video – cea mai dificila parte din interventia unui profesionist este cu siguranta determinarea cauzei si a naturii probleme. Aceste doua aspecte sunt primordiale in consolidarea unei strategii de actiune cat mai eficiente. Pentru a facilita acest proces, la Unilift gasesti o serie de dispozitive video, pe care sa le poti introduce pe teava pana la locul in care urmeaza sa actionezi. Iti va oferi imagini in timp real ale situatiei si te va ajuta sa determini mult mai usor catre ce abordare sa optezi pentru a elimina problema, cu minim de efort.

Masini vidanja – iti punem la dispozitie si mecanisme de mare tonaj, configurate pentru mentenanta canalizarilor la scara larga. Vidanjarea este proces esential pentru functionarea optima a acestora si de aceea este nevoie sa se utilizeze echipamente de cea mai buna calitate pe care doar la Unilift le gasiti.

Picture2

Echipamente de protectie – oricata experienta in domeniu ai avea, metodele de precautie nu trebuie sa lipseasca din activitatea ta zilnica. De aceea, la Unilift iti propunem nenumarate variante dintre care sa alegi pentru a te proteja de toti factorii de risc la care te expui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe