Ce variante de leasing ai pentru achiziția unui Mercedes-Benz GLC?

sâmbătă, 25 iunie 2022
Achiziția unei mașini noi în leasing este deseori prima idee atunci când nu ești pregătit să cheltui o sumă importantă și preferi un contract cu rate eșalonate pe parcursul unei perioade anume.

Auto Schunn România propune clienților săi variante de leasing Mercedes foarte convenabile, gândite pentru confortul financiar al celor care își doresc un autoturism Mercedes-Benz.

Cu ajutorul versiunilor de creditare oferit de programul Mercedes-Benz Financial Services, nu ai grija unor costuri ascunse iar contractul este simplu și ușor de înțeles.

Să vedem ce tipuri de leasing sunt oferite de dealerul Auto Schunn și ce avantaje oferă acestea clienților.

  • Leasing financiar destinat achiziției de automobile Mercedes-Benz

Contractele de  leasing financiar oferite de Auto Schunn Romania sunt concepute pentru a oferi libertate alegerii unui sistem avantajos de rate, în condiții transparente și clare, de la momentul semnării contractului. Dacă îți dorești un model Mercedes GLC la preț corect, atunci alege un dealer profesionist, care te sprijină în alegerea unui serviciu financiar avantajos.

Serviciul de leasing financiar pentru achiziții Auto Schunn  cuprinde inclusiv un pachet de protecție în caz de accidente sau daune, pentru automobilul achiziționat. Iar diferite servicii conexe ( asigurări, vama, înmatriculări) sunt asigurate tot prin intermediul Auto Schunn. Un alt beneficiu este eșalonarea plăților TVA pe parcursul perioadei de leasing financiar și amânarea plăților respective.

  • Leasing operațional destinat cumpărării de vehicule  Mercedes-Benz

Serviciile de leasing operațional sunt confortabil de utilizat. Cu un astfel de instrument financiar, plătești exact ce rate decizi la începutul contractului. Vei putea controla eficient costurile în cazul cumpărării unui model Mercedes GLC la preț avantajos, datorită sistemului de leasing operațional. Destinat atât persoanelor fizice cât și firmelor, acest tip de serviciu financiar permite și achiziția unei flote auto, oferind flexibilitate și eficiență.

Vei achita exact sumele pe care le stabilești,  alegi rulajul estimat și durata contractului. Vei putea să estimezi corect și să eficientizezi costurile, în cazul cumpărării unei flote auto formate din autovehicule Mercedes-Benz,  dacă alegi serviciile de leasing operațional.

Cu ajutorul serviciului financiar de leasing operațional formulat de Auto Schunn România vei câștiga liberate financiară. Vei primi garanția unor rate fixe pe tot parcursul contractului, pentru a îndeplini nevoile de previziune a costurilor.

Achiziția unui autovehicul prin leasing operațional îți oferă posibilitatea de a controla mai eficient costurile lunare, de a plăti rate avantajoase și de a beneficia de lichiditățile necesare dezvoltării afacerii, pe parcursul contractului de leasing. Rulajul care depășește limita de kilometri stabiliți prin contract va fi facturat corect, la valoarea deja stabilită contractual.

  • Credit auto special destinat achiziției de autovehicule Mercedes-Benz

Cu ajutorul instrumentului de creditare auto poți cumpăra un autoturism nou Mercedes-Benz, un autoturism rulat Certified sau o flota de autovehicule Mercedes pentru afacerea ta.

În mod diferit de alte servicii financiare din programul Mercedes-Benz Financial Services, creditul auto te face proprietar al autoturismului Mercedes-Benz chiar din prima zi.

Daca cumperi autovehiculului ca persoana juridică, cu creditul auto Mercedes-Benz formulat de Auto Schunn, beneficiezi de deducerea integrală a cheltuielile cu  dobânda si taxele aferente, precum și taxa pe valoarea adăugată .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe