Doi minori din Râmnicu Vâlcea sunt dați dispăruți

joi, 24 martie 2022

În data de 22 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea au fost sesizați de către o asistentă maternală, cu privire la faptul că minora Burtea Isaura-Elena, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu de reședință al acesteia, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, în cursul aceleași zile, pentru a merge la Școala Generală Spiru Haret din mun. Rm. Vâlcea, unde este elevă în clasa a VIII a, fără a reveni până în prezent.

De asemenea, persoana în cauză nu este la prima plecare voluntară de acest gen.

Semnalmente: înălţime – 160 cm, greutate – 57 kg, păr lung, negru, ten închis, ochi căprui, îmbrăcăminte: trening de culoare negru, în picioare poartă adidași de culoare negru.•

Astăzi, 23 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea au fost sesizați de către o asistentă maternală, cu privire la faptul că, în data de 21.03.2022, ora 14:00,  minorul Ciorei Liviu, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliul acesteia,din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, pentru a merge la magazinul situat în apropierea locuinței și nu a revenit până în prezent.

De asemenea, persoana în cauză nu este la prima plecare voluntară de acest gen.

Semnalmente: înălţime 170 cm, greutate 60 kg, păr șaten închis, ten deschis, nas drept, ochi căprui, gura mică, buze subțiri, semne particulare: cicatrice în zona stângă a pieptului, cicatrice operație apendicită, îmbrăcăminte: vestă din fâș de culoare kaki închis, bluză de culoare negru, trening de culoare negru, în picioare poartă ghete sport de culoare negru.

Totodată, persoanele care dețin informații cu privire la aceste plecări, sunt rugate să apeleze numărul de poliție 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe