CRISTIAN NEDELCU, PRIMARUL DIN DRAGASANI, S-A FACUT DE RASUL LUMII! OAMENII DIN DRĂGĂȘANI NU AU FOST FOARTE FERICIȚI!

joi, 24 martie 2022

CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND ”DOREL” FACE MARCAJUL RUTIER?! INDICIU: OAMENII DIN DRĂGĂȘANI NU AU FOST FOARTE FERICIȚI

Ce se întâmplă când ”Dorel” face marcajul rutier?! Indiciu: oamenii din Drăgășani nu au fost foarte fericiți
Sursă foto: News.ro

Nu mai este un secret faptul că îl regăsim pe „Dorel” în multe comunități din țară. De data aceasta, a reușit să amuze și să înfurie, în același timp, mai mulți localnici din Drăgășani, județul Vâlcea.

Fapta lui „Dorel” poate concura cu succes la titlul de „Așa Nu”. Pe rețelele de socializare au apărut câteva imagini din Drăgășani, județul Vâlcea, unde marcajul rutier a… „luat-o razna”. Dacă majoritatea șoselelor prezintă marcaje drepte sau cursive, de data aceasta putem observa faptul că „lucrarea” de pe o stradă din Drăgășani poate concura și la titlul de „Atât s-a putut”.

Acest lucru a generat un val de ironii la adresa primarului din Dragasani, Cristian Nedelcu, dar și la adresa lucrătorilor care au efectuat liniile respective pe șosea. Potrivit informațiilor oferite de News.ro, directorul adjunct al Direcţiei Servicii Publice Drăgăşani a susținut faptul că lucrarea respectivă, marcajul rutier strâmb, ar fi fost făcută de angajații direcției, în regie proprie, cu o mașină împrumutată de la o firmă. Liniile strâmbe sunt rezultatul lipsei de experiență a lucrătorilor.

”Lucrarea grandioasă” a muncitorilor a intrat în „vizorul” internauților, mai mulți spunând pe rețelele de socializare că a fost făcută pe ritmul piesei „Jerusalema”, sau ”Au prins lucrarea Celentano cu Firicel din Las Fierbinti?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe