EUSEBIU VEȚELEANU ÎL FACE ZOB PE VIRGIL PÎRVULESCU: ”E IPOCRIT ȘI MINCINOS!”

joi, 17 februarie 2022
 

Periodic, Eusebiu Vețeleanu, administratorul public al municipiului Ramnicu Valcea, îl analizează drastic pe Virgil Pîrvulescu și îi subliniază ”calitățile” și jocul politic ieftin. Cea mai recentă postare este zdrobitoare la adresa liderului liberal din Rm. Vâlcea.

Ipocrizia dusă la extrem-partea a IV-a !

Viceprimarul (doar cu numele!) Pîrvulescu se agită din nou pe facebook (singurul loc unde putem spune că are activitate, fiindcă pe la Primărie nu prea stă) și ne anunță că ei, liberalii, vor continua demersurile (populiste) pentru ca regulamentul parcărilor să fie așa cum îl doresc vâlcenii. Cu o postare înainte ne spune și cum vor vâlcenii : anularea în întregime a taxelor în parcări. Totul gratis ! Ne mai spune că pentru el cetățeanul primează, că are viziune și că vrea să facă viața bună vâlcenilor.

Ce nu ne spune dl Pîrvulescu e faptul că e ipocrit până în măduva oaselor. Și mincinos !

Ipocrit fiindcă apasă o pedală care îi scoate în evidență falsitatea. Adică, pui problema așa : sunteți de acord să nu plătiți taxa în parcare ? Ce ar putea să răspundă omul ? Evident, nu ! Și-atunci vii și spui : vâlcenii vor parcări gratis, iar noi, liberalii luptăm pentru asta. Păi unde în lume există o astfel de mentalitate în administrație? Unde în lumea asta există parcări la dispoziția oricui, fără taxă ?

Mai e ipocrit viceprimarul și când spune că el vrea ca fiecare cetățean care are mașina înmatriculată în Râmnicu Vâlcea să beneficieze de un loc de parcare la bloc, permanent, tot gratis. Aici trebuie să-i spun că în Râmnicu Vâlcea sunt înregistrate aproximativ 43.000 de mașini, că există aproximativ 40.000 de apartamente și aproximativ 18.000 de locuri de parcare. Evident, cetățeanului îi place să îi spui că îi dai loc de parcare gratuit, nonstop, în parcarea blocului. Dar, ținând cont de datele de mai sus, cum rezolvi problema, stimabile Pîrvulescu ?

Mai e ipocrit vicele când spune că el vrea ca fiecare cetățean să poată parca zilnic, fără taxă, o oră în oricare parcare cu taxă din oraș. Și asta sună bine în urechile cetățenilor. Dar cum poate verifica cineva dacă cel care parchează în Centru nu pleacă peste o oră în Nord, apoi în Ostroveni, apoi iar în Centru... și tot așa toată ziua ? Îmi va răspunde dl Virgil că există soluții informatice. Eu îi spun doar că joacă teatru ieftin.

Mai e ipocrit viceprimarul când sare de fund în sus că se pune taxă pe parcare (după ce regulamentul a stat în dezbatere publică o lună pe site-ul Primăriei, dar nimeni nu a zis nimic!) iar la ședința de Consiliu Local, când primarul a propus anularea taxei, V. Pîrvulescu a ținut un discurs studiat acasă în oglindă și a plecat împreună cu suita de consilieri liberali fără să stea la vot. Adică, nu vrei taxa, dar nici nu votezi ! Adică... participi, dar nu te bagi...

Dacă v-ar fi păsat de vâlceni, așa cum clamați peste tot, dragi consilieri liberali, ați fi stat la ședința respectivă și ați fi participat la dezbaterea unui regulament care întotdeauna poate fi discutabil și perfectibil.

Viceprimarul e și mincinos. Și argumentez : a promis că în momentul în care vine la Primărie își înjumătățește salariul. Evident, nu a făcut-o. Din contra, încasează lunar o sumă uriașă și nici nu vine la muncă !

A promis Delta Parc, investitori cu duiumul, salarii de 3000 de lei net la toată lumea, parc industrial, terenuri aduse la Primărie din patrimoniul societății Oltchim sau cel de la Unitatea Militară din Vlădești... Nu a făcut nimic din toate astea, deși le-a promis. A trecut un an și jumătate din mandat și nu a montat un bec în oraș... Ăsta este dl Pîrvulescu !

Liberalii vâlceni au găsit clișeul ăsta : nu-i așa, oameni buni, că vreți totul gratis ? Desigur, care cetățean ar spune că e dispus să plătească pentru un serviciu, dacă s-ar putea fără bani ?

Cu această ocazie îi transmit dlui Pîrvulescu că oamenii n-ar dori să plătească nicio taxă și niciun impozit. N-ar dori să plătească apa și căldura ! N-ar dori să plătească curentul electric și gazele ! Poate se gândește el la un regulament complex care să cuprindă și aceste doleanțe. Și nu m-ar mira ca în viitorul lui program electoral toate acestea să fie inserate în primele rânduri.

Domnule Pîrvulescu, vino la muncă ! Dovedește că meriți salariul pe care îl ridici cu cardul lună de lună !

P.S. Îl invit pe viceprimar sa citească Ghidul Aplicat-Politici de parcare pentru mobilitate, sau Park4SUMP- Motive și principii bune pentru gestionarea parcărilor. Nu în ultimul rând, Push&Pull- Ghid de planificare și gestionare a sistemului de parcări urbane. Le găsește pe internet și află părerea unor specialiști în domeniu.

P.S.1 Am aflat azi din surse sigure că viceprimarul vrea sa facă miting în Râmnicu Vâlcea. A dat ordin la partid ca fiecare membru PNL să-și facă o trupă alcătuită din 5 persoane și când va da el adunarea... zilele următoare, să se adune în oraș, chipurile sub sigla societății civile !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “EUSEBIU VEȚELEANU ÎL FACE ZOB PE VIRGIL PÎRVULESCU: ”E IPOCRIT ȘI MINCINOS!””

 1. Obiectiv vorbind , acest articol demonstreaza ceea ce ramnicenii banuiau de mult. Virgilica , cap de bibilica - unde creierul este foarte lejer - , care suna mereu a recreatie a demonstrate , fara echivoc , ca este un mare mincator de c_cat iar credibilitatea lui a ajuns de mult la cote infinit de mici. Chiar sub zero. Asa ca , il sfatuiesc sa se linisteasca sis a nu mai manince vestitul rahat romanesc deoarece intram in post iar daca nu asculta va confirma ca este un mare prost. Cu majuscule.
  Mincatorule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Ce facem cu drumul care merge la baza sportivă de la Hidroelectrica?Pe ambele părți ale drumului este o mizerie de nedescris..Pe partea dinspre DN7,adică terenul de sub drumul DN7,iarba(vorba vine ca numai a iarba nu mai arata)are 1 metru,este plina de mizerii,de la măști, hârtii,peturi,etc,iar pe parte drumului dinspre lac este plin de mărăcini, în care sunt aruncate numai mizerii...Poate,cei de la primărie,de la mediu se vor sesiza...parte dinspre DN7 se poate curata numai prin ardere controlata și supravegheata,întrucât iarba este uscat și nu s a mai tăiat de ani de zile.Iar către lac trebuie tăiat acei mărăcini și după aceea curățat terenul.Pacat,aceea zona ar putea fii o frumusețe,o zona de promenada pentru partea de nord a municipiului...să sperăm că cei din conducerea municipiului se vor sesiza și vor lua masurile necesare...

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe