Rețeaua Diana anunță deschiderea magazinului cu numărul 68!

joi, 16 decembrie 2021

Rețeaua de retail Magazine Diana își continuă planul de dezvoltare și anunță deschiderea magazinului cu numărul 68, cea de-a șasea unitate comercială inaugurată în acest an.

Noul supermarket este situat în localitatea Bălcești, județul Vâlcea, pe strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 8 și are o suprafață de vânzare de 600 de metri pătrați.

Formatul a fost gândit astfel încât să combine decorul atractiv cu organizarea funcțională a spațiului, pentru a oferi experiențe de cumpărături confortabile, cât mai simple și rapide, de la locurile de parcare proprii, până la portofoliul de produse, care acoperă toate necesitățile zilnice, și cele 4 case de marcat.

Clienții au la dispoziție vitrina asistată și vitrina self service cu produse Diana - carne proaspătă și preparată, produse și preparate din carne, o zonă de fructe și legume extinsă, o sortimentație de circa 10.000 de produse alimentare și nealimentare.

Cu o experiență pe piața de retail de peste 30 de ani, rețeaua Magazine Diana operează în prezent magazine în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița. Anul trecut, compania a raportat o cifră de afaceri de 247,50 milioane de lei doar pe segmentul de retail, marcând un avans de 12% față de anul 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe