Deputatul PSD, Eugen Neață: Partidul Social Democrat a trimis guvernul liberal Cîțu acasă!

miercuri, 6 octombrie 2021

 

Moțiunea inițiată de Partidul Social Democrat a trecut. Guvernul trebuie să lase locul liber pentru alți miniștri mai pricepuți și mai eficienți.

S-au făcut în ultimul timp tot felul de speculații. S-au inventat motive din ce în ce mai fanteziste pentru îndepărtarea primului-ministru și a miniștrilor săi. Nimeni nu trimite acasă un guvern pentru că nu-i plac ochii lui. Partidul Social Democrat, în nici un caz. Guvernele social-democrate au performat întotdeauna pentru că s-au îngrijit de bunăstarea românilor. Acesta este și motivul principal pentru care, de data aceasta, noi, social-democrații, am introdus o moțiune de cenzură și am votat-o cu toții, fără ezitare. Nu ne plac guvernele care își pierd obiectivele pe drum!

Vedem de aproape doi ani o țară aflată în nesiguranță sanitară. Mai nou, țara se confruntă cu dușmanul nevăzut al prețurilor scăpate de sub orice control, care trimit pe români în adâncul sărăciei. Noi nu trimitem acest guvern acasă că este liberal sau cum o mai fi el și nici pentru că nu ne plac ochii miniștrilor, ci pentru că locuitorii acestei țări sunt expuși unor pericole majore, fără nicio protecție din partea guvernanților. Guvernul acesta pleacă acasă chiar acum!

Intenția Partidului Social Democrat este să-și folosească majoritatea covârșitoare din Parlamentul României pentru a duce partidele la urnele de vot. Poporul trebuie consultat pentru a spune răspicat în guvernarea cui are încredere în situația delicată în care ne aflăm. Noi credem că Partidul Social Democrat este primul în preferințele electorale, cum arată toate cercetările sociologice. Ne trebuie un guvern puternic, cu program ferm și cu multă personalitate, nu o adunare de indivizi care învinuiesc populația pentru ceea ce nu funcționează în țară. Prin moțiunea noastră facem dreptate românilor și punem bazele unui alt stil de guvernare. Mai clar, mai ferm, mai planificat și mai dedicat poporului român.

Deputat PSD,

Eugen Neață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe