Primăria Râmnicului va cumpăra un teren pe strada Morilor în vederea realizării unei creşe

luni, 20 septembrie 2021

 

Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, întrunit în şedinţă extraordinară la data de 15 septembrie 2021, a aprobat achiziţionarea prin cumpărare a imobilului teren în suprafaţă de 464 mp situat în Râmnicu Vâlcea, str. Morilor, cu destinaţia de teren pentru construire creşă. În cadrul Programului naţional de construcţii de interes public sau social, subprogramul Unităţi şi instituţii de învăţământ de stat, aprobat prin Ordonanţa de Guvern nr. 25/2001, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii, Municipiul Râmnicu Vâlcea a solicitat înscrierea în acest program cu un număr de 3 creşe noi de tipul: mică, medie şi mare, în funcţie de dimensiuni, suprafaţa construită şi număr de copii. Fiecare tipologie, va fi realizată în baza unui proiect tip, stabilit de Compania Naţională de Investiţii, toate cele 3 tipologii urmând a asigura facilităţile necesare desfăşurării în condiţii optime a activităţilor specifice.

MDLPA a comunicat Primăriei că, prin Ordinul nr. 1205/25.08.2021, a aprobat includerea municipiului nostru pe lista sinteză a subprogramului „Unităţi şi instituţii de învăţământ de stat”, cu o creşă medie şi o creşă mare, investiţii ce se vor realiza prin Compania Naţională de Investiţii şi a solicitat ca pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivelor de investiţii mai sus menţionate, autoritatea publică locală să transmită mai multe documente, unul dintre acestea fiind extrasul de carte funciară actualizat, împreună cu planul de amplasament şi delimitare. Unul din amplasamentele identificate pentru realizarea acestor investiţii, este terenul proprietatea municipiului Râmnicu Vâlcea din strada Morilor nr. 28, unde este posibilă realizarea unei creşe de categorie medie, dar pentru a respecta dimensiunile minime stabilite prin proiectul tip pentru realizarea acestui obiectiv de investiţii, este necesară şi achiziţia unui imobil - teren situat în imediata vecinătate de nord, proprietatea domnilor Drăghici Ion şi Drăghici Corina-Nicoleta, respectiv terenul în suprafaţă de 464 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Primăria Râmnicului va cumpăra un teren pe strada Morilor în vederea realizării unei creşe”

  1. Sigur , aceasta intentie de achizitie si constructie a pornit de la elucubratia aruncata in eter de analfabeta de la munca care a spus ca : “pentru a intra la scoala trebuie sa treci pe la gradinita” . Sigur , in acest caz o mare contributie o are un alt analfabet impostor , din mafia galben portocalie , pupa cur virgilica , cu scoala putina si minte mica dar care minte bine. Plavanul trebuie sa justifice atit felul in care a facut scoala la bariera cit si modul in care a acumulat averea de care face atita caz. Eu sint bogat , este laic motivul sau atunci cind vine vorba de parvenire. Bisti , jigodie.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe