Sparle si soparle, 19.07.2021

duminică, 18 iulie 2021
 • Încă un „succes” remarcabil al viceprimarului Virgil Pîrvulescu: secretariatul general al Guvernului a informat Primăria Municipiului că memoriul întocmit în luna iunie de viceprimarul liberal (prin care solicita 42 de hectare de teren de la fostul Oltchim şi aproape 24 de hectare de la fosta UM Vlădeşti, aflate în administrarea Universităţii Piteşti) a ajuns cu bine la Guvern şi a fost direcţionat către ministerele de Finanţe şi al Educaţiei. Ceea ce ne îndreptăţeşte, o dată în plus, să credem că ţelurile pe care viceprimarul PNL şi le-a asumat în această direcţie se vor concretiza într-un răstimp cât mai scurt posibil. Iată că, în ciuda „gurilor rele”, viceprimarul Virgil Pîrvulescu va avea ce să menţioneze în raportul pe care trebuie să-l prezinte Consiliului Local în următoarea sa şedinţă. Asta dacă nu îşi ia cumva concediu, ca să se mai odihnească, după eforturile istovitoare făcute până acum.

 

 • Mare nuntă, mare, la restaurantul Ok Ballroom (Vila lui Ceaușescu din Bujoreni), la care au participat mai multe VIP-uri liberale! Concret, sâmbătă seară, Lucian, fiul primarului din Bujoreni, Gheorghe Gîngu, și-a unit destinele cu domnișoara Iulia. Le urăm Casă de Piatră, mai ales că printre invitați s-au numărat prefectul Sebastian Fârtat, subprefectul Victor Stănculescu, senatoarea Claudia Banu, deputatul Laurențiu Cazan, directorul Hotelului Livadia din Olănești, Adi Gogoloși și mulți alții....

 

 • Cei 11 consilieri de la PSD și PER au depus zilele trecute o solicitare de schimbare din funcţie a preşedintelui de şedinţă Grig Crăciunescu (aflat în concediu), propunere care va fi supusă aprobării luni, 19 iulie, cu ocazia ședinței extraordinare. Precizăm că, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 76 din 18 mai 2021, a fost ales preşedinte de şedinţă al Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea consilierul liberal Grig Crăciunescu, pentru o perioadă de trei luni, respectiv mai, iunie şi iulie 2021. Astfel că se propune schimbarea din funcţie a preşedintelui de şedinţă, Grig Crăciunescu şi alegerea unui nou preşedinte de şedinţă care să conducă cele 2 şedinţe ale Consiliului Local convocate în luna iulie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe