Scapa de acarieni utilizand un acaricid de calitate superioara

marți, 18 mai 2021

Pentru pasionatii de gradinarit, venirea anotimpului cald este cu adevarat o incantare. Mai mult decat atat, acum este momentul prielnic pentru a-si ingriji in totalitate culturile, mai ales daca plantele deja au inceput sa creasca. Poti observa cum plantele care in urma cu putin timp erau doar niste rasaduri, se dezvolta armonios.

Daca iti doresti ca si gradina ta sa arate intr-un mod exceptional, tot ceea ce trebuie sa faci este sa le acorzi ingrijirea corespunzatoare. Poti achizitiona sisteme de irigare, folii de mulcire care va impiedica cresterea buruienilor, iar pentru indepartarea insectelor, cat si a acarienilor, poti utiliza un acaricid.

Uita de grijile cauzate de prezenta insectelor daunatoare

Chiar daca nu toate insectele dauneaza plantelor, din pacate exista foarte multe insecte, dar si acarieni care pot distruge plantele. Acestia nu doar ataca plantele, ci pot transmite si anumite virusuri, prin urmare planta va dezvolta bolile specifice. Pagubele ce tin de ordin financiar pot fi majore, astfel ca preventia este cheia unui succes garantat.

Utilizarea unui acaricid, inca din faza incipienta, poate conduce la diminuarea riscului de aparitie a insectelor. Insecticidele, dar si acaricidele, sunt clasificate in functie de actiunea pe care o prezinta. Asadar, acestea pot fi sistemice, de contact si fumigante, insa cele care fac parte din prima categorie prezinta o actiune de lunga durata.

Pentru aplicarea acaricidelor intr-un mod corespunzator, fara a te pune in pericol, este necesar sa utilizezi un echipament adecvat. Acesta poate fi sub forma unui atomizator, astfel ca vei putea distribui solutia intr-un mod uniform, pe toata suprafata plantelor.

Pulverizarea unui acaricid este important sa fie cat mai fina, si sa nu se aplice in exces, pentru a nu altera calitatea plantelor. De asemenea, pentru o eficienta maxima a produsului, trebuie ca aceasta sa se aplice in zilele in care conditiile meteorologice sunt favorabile, deoarece ploile pot diminua efectele substantelor.

Totodata, pentru a avea rezultatele pe care le doresti, trebuie sa cunosti ce tip de acaricid poti utiliza pentru culturile pe care iti doresti sa le cresti. Ia toate masurile de precautie, pentru ca acestea sa se dezvolte intr-un ritm cat se poate de rapid, iar la final recolta sa fie suficient de bogata.

Acest procedeu poate fi realizat ori de cate ori este necesar pe parcursul anului, insa daca vei opta pentru preventia aparitiei insectelor, cu siguranta, efortul depus va fi mult mai scazut. In cazul in care acestea au aparut, procedeul trebui reaplicat la 14 zile de la prima aplicare.

Colaboreaza cu cei mai buni specialisti

Daca iti doresti sa utilizezi un nou produs, o inovatie in acest domeniu, poti acorda o sansa unui insecticid Affirm. Acesta face parte din categoria produselor sistemice si poate combate o intreaga serie de insecte, cum ar fi omizile sau viermii.

Ai grija de culturile tale!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe