Sparle si soparle, 19.04.2021

duminică, 18 aprilie 2021
  • La Consiliul Județean Vâlcea, în locul lui Victor Stănculescu, pe lista de supleanți PNL, urmează să fie validat Minodor Vasiloiu. Drept urmare, la ședința CJ Vâlcea de miercuri se va prezenta încheierea din 7 aprilie 2021, pronunţată de Tribunalul Vâlcea, Secţia a II-a Civilă, de validare a mandatului de consilier judeţean al lui Minodor Vasiloiu, îndreptată prin încheierea pronunţată de aceeaşi instanţă în data de 13 aprilie 2021. La data de 15 martie 2021, Victor Stănculescu a formulat cerere de demisie înregistrată la Consiliul Judeţean Vâlcea sub nr. 4290. În şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea din data de 31 martie 2021 a fost adoptată Hotărârea nr. 63 privind constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale, prin demisie, a mandatului de consilier judeţean al lui Victor Stănculescu, precum si vacantarea locului de consilier judeţean.

 

  • Consilierul local Ionuț Nuică (fiul patronului firmei SC Noil SRL, Ion Nuică) a încasat anul trecut 350 milioane de lei vechi, din care 250 milioane de lei vechi din poziția de director comercial la respectiva firmă, pe când soția lui a primit 840 milioane lei vechi din funcția de angajată la o institutie a statului cu atributii speciale. Conform declarației de avere, Ionuț Nuică nu are depozite bancare, tablouri bijuterii sau mașini, ci doar un teren și un apartament, ambele în Râmnicu Vâlcea, pe numele soției!

 

  • Potrivit Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea, zona Parcului Naţional Cozia, cât și zonele din apropierea acestuia, reprezintă o destinaţie turistică importantă, care prin potenţialul lor natural (peisaje, izvoare termale, relief, hidrologie, faună, floră, etc) şi antropic (mănăstiri, monumente istorice) atrag în fiecare an un număr mare de turiști. Parcul Național Cozia se întinde pe o suprafață de 17.000 de hectare și este plin de viaţă şi de peisaje spectaculoase. Parcul mai este supranumit şi „Parcul florilor”, întrucât cuprinde peste 900 de specii de plante, multe unicat. Întâlnim aici trandafirul și mesteacănul de Cozia, laleaua pestriţă, iedera albă, floarea de colţ sau bujorul de munte. Călătoriile în natura pe traseele turistice și potecile marcate din parc, care se pot face ușor la pas, cu vizitarea unor locuri de belvedere, este cel mai specific aspect al turismului de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe