Sparle si soparle, 18.02.2021

joi, 18 februarie 2021

 

  • Consiliul Județean Vâlcea este pe ultima sută de metri cu lucrările de reabilitare a clădirii Complexului de servicii comunitare din Râmnicu Vâlcea. „Am investit aici aproximativ 1,6 milioane euro, fonduri europene, într-un spațiu modern de care vor beneficia copiii cu probleme speciale din județul Vâlcea. În cadrul proiectului, s-au realizat lucrări de reabilitare termică a clădirii, de refacere a sistemului de încălzire și de iluminat, a fost schimbată tâmplăria și s-a montat un lift nou. În prezent, se lucrează la ultimele finisaje și, în scurt timp, le vom putea oferi beneficiarilor servicii de calitate și în acest spațiu”, a spus Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea.

 

  • Românii au descoperit în ţara lor, în anul pandemic 2020, zone de vacanţă despre care nici nu ştiau că există. Una din zonele lor preferate a fost zona Ciungetu, comuna Malaia, din judeţul Vâlcea, potrivit unui studiu care a analizat percepţia românilor faţă de călătorii în anul pandemic 2020, realizat de agenţia organizatoare Hello Holidays în luna ianuarie. La studiu au participat 1.840 de persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 82 de ani, majoritatea femei (77%). Dintre acestea, doar 45 au declarat că nu au avut nicio vacanţă anul trecut.

 

  • DNA a declansat o ampla investigatie la nivelul administratiei publice locale din Valcea. Sunt cercetate cheltuieli in valoare de peste 5 miliarde lei vechi. Suma a fost cheltuita in folos strict personal de catre conducatorul unei institutii de stat! Sunt vizate, in prima faza, cinci angajari pe criterii politice. Tineti aproape, va vom informa in legatura cu evolutia dosarului penal! Suntem curiosi daca se va ajunge in instanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe