|marți, mai 18, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 11.01.2020 

soparla-cu-volanas
  • Deși zăpadă este din abundență, turiștii care vin la Voineasa trebuie să se mulțumească cu cei câțiva metri pătrați… de derdeluș din stânga și dreapta drumului național DN 7A, pentru că pârtia este în continuare ÎNCHISĂ, astăzi, 10 ianuarie 2021 și nici nu sunt semne că se va deschide curând. Astfel, funcţionarea Transalpina Ski Resort este din nou în pericol în cel de-al nouălea sezon. Soarta pârtiei de schi este aşadar strâns legat, atât de vechiul, cât şi de noul administrator, de deciziile pe care le vor lua societăţile implicate, dar şi proprietarul (Primăria Voineasa) şi de sprijinul pe care-l va primi, inclusiv pe latura financiară. Anonima asociere SC Fagia SRL şi SC Popnel Forest SRL reprezintă noul câştigător al licitaţiei de gestionare a domeniului schiabil.

 

  • Soarta prefectului Sebastian Fârtat a fost pecetluită de către conducerea centrală a PNL, acesta urmând a fi schimbat din funcție din cauza rezultatelor slabe la alegerile de anul trecut ale liberalilor din Vâlcea. Preşedintele PNL Ludovic Orban a avut vineri o întâlnire cu liderii liberali din teritoriu pentru a negocia împărţirea funcţiilor de secretari de stat, prefecţi şi reprezentanţi la alte agenţii şi oficii. De asemenea, filialele cu scoruri foarte bune bune la alegerile legislative ar putea avea şi prefecţi, au adăugat sursele citate, însă referitor la împărţirea funcţiilor de prefecţi vor mai fi discuţii, săptămâna viitoare, în coaliţia de guvernare formată din cele trei partide – PNL, USR PLUS şi UDMR.

 

  • Oarecum la limita legii, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a decis desemnarea liberalului Lucian Dumitru Pavelescu, ca reprezentant al consiliului local în Consiliul de Administrație al Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea. Conform CV-ului, Pavelescu este președinte interimar al TNL Râmnicu Vâlcea, administrator la DfB Grup, dar fără nici un fel de studii sau activitate în… domeniul sportului.

Leave a Response