În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea șapte persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

luni, 14 septembrie 2020

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI 

INFORMARE DE PRESĂ

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1.586  de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 102 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 44 sunt asimptomatice și cu forme ușoare, 53 au forme medii și 5 sunt internate în secția ATI.

În ultimele 24 de ore  au fost internate în spitalele din Vâlcea șapte persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 720  din cele internate în unități sanitare de la începutul pandemiei.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 14.598 de teste.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 18 de decizii de izolare și 17 de decizii de carantină, în prezent, 446 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 297 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe