Sparle si soparle, 20.08.2020

joi, 20 august 2020
  • Directorul Teatrului „Anton Pann”, Octavian Costîn, nu este o persoană bogată, asta dacă consulți declarația de avere. Spre exemplu, în nume personal, șeful teatrului deține o locuință de 80 mp în București cumpărată taman anul trecut, pentru că un teren și o casă din județul Bistrița Năsăud sunt moșteniri ale soției. Octavian Costîn nu are mașini, bijuterii, tablouri, plasamente sau depozite bancare, asta să nu mai punem la socoteală un credit bancar de 98.000 euro luat de la ING Bank cu care a cumpărat apartamentul. „Noroc” că, anul trecut, directorul Teatrului a ridicat suma de 770 milioane de lei vechi. În urma câștigării concursului pentru postul de director al Teatrului „Anton Pann” Vâlcea de către Octavian Costîn, în data 19 iulie 2019, Consiliul Județean a aprobat rezultatul final al concursului de proiecte de management, proiectul de management, durata pentru care s-a încheiat contractul de management, precum şi numirea managerului la teatru. La concurs de proiecte de management la Teatrul „Anton Pann” s-a înscris un singur candidat - Octavian Costîn.

 

  • Recent, administratorul unic al SC Wipro Infrastructure Engineering SA (fosta HERVIL) a decis anularea unui număr de 86.800 de acţiuni noi rămase nesubscrise, dintr-un total de 5.156.000 acţiuni noi, nominative, ordinare, liber transferabile, în forma dematerializată, cu valoarea nominală de 2,5 RON/acţiune, emise ca urmare a aprobării majorării capitalului social al societăţii. S-a mai aprobat noua valoare a capitalului social al societăţii, la valoarea de 9 milioane de euro, divizat într-un număr de 17,84 milioane de acţiuni nominative, ordinare, liber transferabile, emise în formă dematerializată, cu valoarea nominală de 2,5 RON/acţiune, rezultate ca urmare a subscrierilor în cadrul procedurii de majorare a capitalului social.

 

  • Consiliul Judeţean Vâlcea a anunțat zilele trecute rezultatul final al selecţiei beneficiarilor cărora li se vor atribui contracte de finanţare nerambursabilă de la bugetul propriu pentru unităţile de cult din judeţ. Astfel, Parohia cu hramul „Sf. Nicolae” din comuna Muereasca va primi suma de 400 milioane de lei vechi, pe când Parohia cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului” şi „Sfinţii Români” din Râmnicu Vâlcea va primi suma de 100 milioane de lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe