|sâmbătă, septembrie 18, 2021
  • Follow Us!

DEPUTATUL OVIDIU POPA: PNL A REÎNVIAT PDL LA VÂLCEA! 

f_350_200_16777215_00_images_banner6_ovidiu-popa-deputat

 

PNL între ticăloșie și inconștiență

PNL și guvernul PNL nu avizează înființarea spitalului Bălcești!

Cât de inconștient, lipsit de voință sau câtă rea voință să existe la un guvern care dă o veste nimicitoare pentru vâlcenii din sudul județului Vâlcea?

După ce Consiliul Județean Vâlcea a alocat anul trecut 280.000 de lei primăriei din Bălcești pentru întocmirea documentațiilor în vederea redeschiderii spitalului din Bălcești, iată că la sfârșit de august, guvernul PNL spune senin și ticălos, “nu” pentru reînființarea unității spitalicești.

Rețeta era simplă și foarte clară, se înființa unitatea spitalicească, după care documentele erau depuse la CNI în vederea finanțării proiectului.

Guvernul PNL nu a dorit acest lucru, din răzbunare, din neștiință sau din ticăloșie, Guvernul PNL lovește în vâlcenii din sudul județului cărora va merge de vineri să le ceară votul.

PNL a reînviat PDL la Vâlcea pentru că în 2010, PDL a închis spitalul Bălcești, iar în 2011, PNL nu este de acord să fie redeschis.

După faptă și răsplată PNL-iștilor inconștienți și răi, răi până în măduva oaselor.

Doar atât puteți, să închideți, să reclamați, să amenințați, să încercați sa cumpărați pentru a fi votați?!

Să vă voteze cei pe care îi amenințați, cei cărora le spuneți “nu”, cei pe care îi șantajați, cei cărora nu le autorizați spitalul…

Ștefan Ovidiu Popa-Deputat

Leave a Response