Momentul emoționant în care un bărbat de 80 de ani și-a reîntâlnit  soția, după ce s-a rătăcit pe Transalpina

vineri, 19 iunie 2020

Un bucureștean în vârstă de 80 de ani, care s-a îndepărtat de mașină și s-a rătăcit în zona Transalpina, a fost găsit de salvamontiști după cinci ore de stat în ploaie și vânt puternic. Bătrânul era epuizat și dezorientat, Iar momentul întâlnirii cu soția a fost unul emoționant.

 

Bărbatul a fost găsit după trei ore de căutări

După trei ore de căutări amănunțite în zonele cu vizibilitate foarte redusă și prăpăstioase din împrejurimi, bătrânul rătăcit a fost găsit întins pe jos, epuizat și dezorientat, pe muntele Muntinu Mic, la 4 km de locul unde o lăsase pe soție, în mașină.

„Personalul salvamont i-a acordat primul ajutor şi pentru a-l proteja termic, jandarmii i-au oferit haina de serviciu. Momentul revederii cu soţia a fost unul emoţionant, atât pentru protagonişti, cât şi pentru salvatori. După ce le-au mulţumit pentru sprijinul acordat, cei doi soţi şi-au continuat traseul spre casă”, a anunțat Jandarmeria Vâlcea.

Transalpina este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Drumul face legătura între orașele Novaci din județul Gorj și Sebeș din județul Alba.

Autor: Redactia Descopera.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe