|luni, august 2, 2021
  • Follow Us!

Florin Verigeanu, președintele SCM Rm. Vâlcea: „FRH umilește celelalte echipe pentru a mulțumi CSM București!” 

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_hcm-rm-vl-echipa

 

SCM Rm. Vâlcea nu este mulțumită de decizia oficialilor FRH de a mai disputa doar restanța Slobozia – CSM București. Oficialul echipei SCM Rm. Vâlcea, Florin Verigeanu, continuă războiul cu oficialii federației, notează gsp.ro. „FRH ne prostește că astfel se dă o rezoluție pe teren!”, spune Florin Verigeanu. Decizia Consiliului de Administrație al FRH, ca în Liga Națională feminină să se mai joace doar restanța dintre AHCM Slobozia și CSM București, nemulțumește total campioana României, SCM Râmnicu Vâlcea. Președintele vâlcean Florin Verigeanu a emis un comunicat prin care desființează conducerea FRH.

SCM Rm. Vâlcea ocupa prima poziție în clasament, la egalitate de puncte (43) cu CSM București, care are un meci mai puțin. Dacă CSM București învinge AHCM Slobozia, ultima clasată, în singurul meciul restant care se va juca, CSM e campioană. „Sub deviza «Noi vrem să se termine totul pe teren», FRH umilește echipele din Liga Florilor, pentru a mulțumi CSMB și dispune jucarea doar a restanței AHCM Slobozia-CSMB. Aducem la cunoștință publicului care nu știe, că la ora actuală sunt opt echipe care au în campionat un joc mai puțin. Cu disputarea acestei restanțe, FRH ne prostește că astfel se dă o rezoluție pe teren, astfel campionatul se poate termina după acest joc! Nu mai contează că dacă se joacă toate cele șapte etape, atunci clasamentul se poate modifica și în partea superioară și în partea inferioară a sa.  Așa că au ales soluția halucinantă de a juca doar restanța AHCM Slobozia – CSMB, în felul acesta trimițând cu șapte etape înainte de terminarea campionatului pe AHCM Slobozia către retrogradarea în liga a doua, iar pe CSMB să sărbătorească cucerirea a încă unui titlu. Celor de la CSMB trebuie să li se decerneze titlul!”, se arată în mailul oficialului vâlcean.

 

Florin Verigeanu: „Probabil că ne cred pe toți niște retardați!”

 

Verigeanu își continuă nemulțumirile la adresa conducerii FRH, în special a secretarului general, Cristina Vărzaru. „În ședința de Consiliu de Administrație a fost un haos total, în care prezentarea materialelor a fost făcută în așa fel încât nimeni nu a înțeles ce votează. Astfel, au ajuns discuții că unii au spus un lucru în ședință, dar s-au trezit cu votul în altă parte, lucru foarte grav, dacă nu chiar penal. Pentru a lămuri aceasta, propun vizionarea începutului de ședință desfășurată prin videoconferință, atunci când s-au propus variantele de continuare a campionatului. Cireașa pe tort a fost pusă bineînțeles de secretarul general Cristina Vărzaru, care a dezinformat membrii C.A. că AHCM Slobozia a trimis corespondență către FRH, că este de acord să joace meciul! Minciună, pe care conducătorii de la Slobozia o demască, aratând de fapt că ei au răspuns la cele două întrebări pe care FRH le-a pus clubului cu privire la finanțarea echipei în următorul campionat”, spune Florin Verigeanu.

„Ca lipsă de respect și umilire a echipelor, FRH vine după ce s-a luat această decizie să întrebe cluburile dacă sunt de acord să se joace celelalte jocuri din campionat în lunile iulie și august. Probabil că ne cred pe toți niște retardați, căci numai așa îmi pot explica cum poate veni FRH cu o asemenea întrebare „nereușită”, ca să nu îi spun astfel. Și ne mai povățuiește secretarul general, într-un interviu dat după ședința C.A., că fiecare club trebuie să își facă strategia proprie, când își aduce jucătoarele în țară, de parcă poți să le aduci când vrei tu, nu când ordonanțele în vigoare permit reluarea zborurilor între țări. Spre deosebire de cum a procedat FRH, cluburile au invitat la discuții reprezentații FRH atunci când într-o ședință organizată de cluburi, au fost dezbătute aspecte din regulamentul de organizare și desfășurare a competițiilor de handbal, invitație pe care FRH nu a onorat-o. Și ar mai fi multe de discutat, dar aș mai vrea să atrag atenția la un singur lucru. Comunicatul dat de președintele țării spune foarte clar că se reia doar sportul profesionist. Cu părere de rău vă anunțăm, dacă nu știați, că handbalul nu este sport profesionist. Așteptăm următoarea ședință care anulează actuala ședință!”, a încheiat oficialul vâlcean.

Leave a Response