Semnalul de alarma tras de Ziarul de Valcea are efect: SUSPECȚII DE COVID – 19 VOR PUTEA FI TESTAȚI LA SPITALUL VECHI DIN RM. VÂLCEA

vineri, 20 martie 2020

https://ziaruldevalcea.ro/2020/03/consiliul-judetean-valcea-trebuie-sa-cumpere-urgent-aparatul-medical-care-depisteaza-noul-coronavirus-sau-sa-trimita-ministerul-sanatatii-un-astfel-de-dispozitiv-medical/Semnalul de alarma tras de Ziarul de Valcea are efect:

Consiliul Județean Vâlcea pregătește Spitalul Județean pentru testarea suspecților de COVID-19.

În urmă cu două săptămâni, am comunicat conducerii SJU Vâlcea că, dacă este nevoie, vom găsi resursele necesare pentru a achiziționa un aparat medical de testare a noului coronavirus. Există, însă, și posibilitatea ca aparatura să fie achiziționată de Guvern.

Că vine de la Guvern sau de la Consiliul Județean, aparatul are nevoie de o infrastructură umană, dar și de un spațiu adecvat pentru a funcționa.

În acest sens, am dispus măsuri și am pregătit un spațiu la Spitalul Vechi, în vecinătatea Secției de boli infecțioase.

DSP Vâlcea efectuează verificări în ceea ce privește condițiile pe care spațiul trebuie să le îndeplinească, iar noi ne vom ocupa ca acestea să corespundă normelor stabilite”.

Constantin Rădulescu, președinte Consiliul Județean Vâlcea

Consiliul Judetean Valcea trebuie sa cumpere URGENT aparatul medical care depisteaza noul coronavirus! Sau sa trimita Ministerul Sanatatii un astfel de dispozitiv medical

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe