|vineri, decembrie 9, 2022
  • Follow Us!

Semnalul de alarma tras de Ziarul de Valcea are efect: SUSPECȚII DE COVID – 19 VOR PUTEA FI TESTAȚI LA SPITALUL VECHI DIN RM. VÂLCEA 

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Coronavirus

https://ziaruldevalcea.ro/2020/03/consiliul-judetean-valcea-trebuie-sa-cumpere-urgent-aparatul-medical-care-depisteaza-noul-coronavirus-sau-sa-trimita-ministerul-sanatatii-un-astfel-de-dispozitiv-medical/Semnalul de alarma tras de Ziarul de Valcea are efect:

Consiliul Județean Vâlcea pregătește Spitalul Județean pentru testarea suspecților de COVID-19.

În urmă cu două săptămâni, am comunicat conducerii SJU Vâlcea că, dacă este nevoie, vom găsi resursele necesare pentru a achiziționa un aparat medical de testare a noului coronavirus. Există, însă, și posibilitatea ca aparatura să fie achiziționată de Guvern.

Că vine de la Guvern sau de la Consiliul Județean, aparatul are nevoie de o infrastructură umană, dar și de un spațiu adecvat pentru a funcționa.

În acest sens, am dispus măsuri și am pregătit un spațiu la Spitalul Vechi, în vecinătatea Secției de boli infecțioase.

DSP Vâlcea efectuează verificări în ceea ce privește condițiile pe care spațiul trebuie să le îndeplinească, iar noi ne vom ocupa ca acestea să corespundă normelor stabilite”.

Constantin Rădulescu, președinte Consiliul Județean Vâlcea

Consiliul Judetean Valcea trebuie sa cumpere URGENT aparatul medical care depisteaza noul coronavirus! Sau sa trimita Ministerul Sanatatii un astfel de dispozitiv medical

Leave a Response