ILEGALITATI pe banda rulanta ale liberalilor la Mateesti! Fiul unui primar penal vrea sa conduca localitatea!

miercuri, 22 ianuarie 2020

Disperati ca vor pierde alegerile, liberalii din Mateesti recurg la tot felul de ilegalitati pentru a-si promova ilustrul candidat anonim la alegerile locale din acest an! Stiind sigur ca va pierde alegerile daca va candida din nou, actualul primar PNL Valerian Alexie l-a aruncat in batalia electorala pe Florentin Andreita, un carciumar din sat, fiul fostului primar penal din Sinesti, Viorel Andreita. Liberalii au facut prapad la Mateesti, iar oamenii sunt foarte nemultumiti - au fost marite taxele si impozitele, a fost marit pretul la apa si s-a reusit performanta ca in 4 ani sa fie asfaltati 600 metri de drum.

In disperarea lor, liberalii din Mateesti comit greseli peste greseli. Mai nou - au editat un plian electoral penibil, cu sigla PNL, prin care incearca sa-l promoveze pe Andreita si l-au distribuit ILEGAL in toata comuna. Fapta este penala si responsabilii vor da curand cu subsemnatul in fata oamenilor legii! Cum va da cu subsemnatul si postarita din localitate: agentul poștal (consiliera PNL) împarte pliante de campanie pentru candidatul PNL la alegerile locale din vara, fără sa fie inregistrate prin Poștă Română. Si pe lângă acest aspect ilegal, agentul poștal, pe mâna cu primarul liberal, împiedică plecarea cetățenilor la munca in Germania, aceasta împărțind oferte de munca pentru alte țări. Rușine sa vă fie!

84133419_1730800883727719_4198427400532393984_n

Mizeria liberală in Mateesti are multe fete si forme! Se mentioneaza in pliantul electoral ILEGAL de familie si afaceri, ce treaba au aceste aspecte cu primaria?! Fiul fostului primar PENAL din Sinesti nu spune ca este  un venetic, nu fiu al satului Mateesti, nu spune ca a facut afaceri cu Primaria Mateesti, nu spune ca mama sa este însoțitoare la socrul sau, si ca s-a folosit de bani pe care îi ridica personal lunar de la primarie! Si ar mai fi multe de spus...

Ziarul de Valcea investigheaza faptele PENALE ale echipei lui Valerian Alexe. Suntem cu ochii pe Mateesti, la fel si procurorii!

Tineti aproape!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe