|vineri, august 12, 2022
  • Follow Us!

Moș Crăciun a ajuns încărcat cu daruri la ABA OLT 

2019_1216_0614

 

 

Moș Crăciun a poposit anul acesta și la sediul ABA Olt, fiind întâmpinat cu bucurie de 30 de elevi de la Școala Gimnazială Nr.5 și structura Goranu, școli partenere în care a fost derulată campania de informare și responsabilizare socială „Să păstrăm apele curate!”, campanie  demarată de Administraţia Naţională Apele Române.

Directorul Administrației Bazinale de Apă Olt, dl.  Ștefan Prală și angajații instituției s-au mobilizat și l-au ajutat pe Moș Crăciun să pregătească cadouri minunate pentru copiii  invitați la eveniment.

În jurul  bradului frumos  împodobit, micuții l-au așteptat nerăbdători, dansând și cântând colinde.

În atmosfera de poveste, micuții l-au întâmpinat cu aplauze și îmbrățișări. Vizibil copleșiți de emoție, fiecare copil a ajuns pe genunchii Moșului încercând să-l impresioneze cu poezii  și exprimându-și bucuria pentru  cadourile primite.

La rândul său Moș Crăciun i-a sfătuit să fie cuminți și ascultători.

După întâlnirea cu Moș Crăciun, micuții s-au distrat de minune,  savurând prăjiturile și răcoritoarele pregătite special pentru ei. Atmosfera de petrecere a fost întreținută de un grup de colindători și de către salariații instituției, cu muzică și voie bună.

,,În spiritul Crăciunului faptele bune sunt mereu binevenite, magia sărbătorilor apropie oamenii,  îi face mai buni și mai iubitori. Speranța  de bine și mai ales bucuria să fie în sufletele tuturor copiilor !’’ , director Ștefan Prală.

Leave a Response