|marți, august 9, 2022
  • Follow Us!

Consiliul Judetean a demarat reabilitarea, modernizarea si dotarea secțiilor dermato-venerice şi infecţioase de la Spitalul Vechi 

spital vechi

 

Astăzi, 9 decembrie a.c., preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a semnat contractul de servicii pentru elaborare studiilor tehnice preliminare – studiu topografic, studiu geotehnic, expertiza tehnica, raportul de audit energetic – pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor din clădirea – corp C6 a Spitalului Vechi, unde funcționează în prezent secțiile dermato-venerice şi infecţioase.

Proiectul Reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor din clădirea – corp C6 a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, situat în str. General Magheru , nr.54 (”Spitalul Vechi” – Spitalul Nr.2) a fost depus spre finanțare în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul “Unități sanitare din mediul urban” – derulat de către COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII.

Prin acest proiect, cu o valoare estimată la 16.000.000 lei, se propune reabilitarea, modernizarea și dotarea cu mobilier specific a clădirii C6, unde funcționează în prezent secțiile dermato-venerice şi infecţioase.

 

 

Compartimentul Cominicare, Relații Publice

Leave a Response