|vineri, octombrie 7, 2022
  • Follow Us!

Ovidiu Popa, deputat PSD de Valcea: Guvernul Orban…”Sică”…sau “guvernul meu “, nu știu cum sa îl numesc! 

ovidiu-popa-300x200

Guvernul Orban…”Sică”…sau “guvernul meu “, nu știu cum sa îl numesc!

Aștept cu interes scurgerea termenului Constituțional de 10 zile. Nu mă aștept să vină mai devreme cu propunerile pentru viitorul Executiv, pentru că, sunt convins ca nici ei nu știu ce se întâmplă. Nu au cu cine guverna, nu au un program de guvernare, si-au dat seama că moțiunea a trecut.

Zilele acestea au făcut tot felul de promisiuni partidelor parlamentare cu care vor să guverneze, se pare ca sunt promisiuni contradictorii, dar sunt “convins” că se descurcă. Asteaptă de la parlamentarii PSD să le asigure cvorumul, dar nu avem nicio obligație si nu ar trebui să își facă probleme. La moțiune au avut 238 de voturi, pentru a vota viitorul cabinet au nevoie de 233 de voturi, matematica este simplă.

Am văzut că Președintele României care este si președintele PNL este din nou în concediu, probabil își așteaptă guvernul.

Dar..în urma celor spuse mai sus, vreau să asigur cetățenii de un lucru, că vom lupta până la capăt. Așa cum din decembrie 2016 am luptat pentru români și România, așa vom proceda în continuare!

Vom face tot posibilul să nu lăsăm niște iresponsabili să își bată joc de munca noastră și de votul românilor!

Stefan Ovidiu Popa, deputat PSD de Valcea

Leave a Response