Află de AICI cum să îți alegi cel mai bun proiector LED

miercuri, 4 septembrie 2019

 

Probabil și tu te-ai săturat de becurile clasice care pe lângă consumul ridicat au și o durată de viață foarte scăzută. În ultimul timp, becurile clasice au început să fie înlocuite de becurile cu LED, acestea având un șir lung de avantaje. Un astfel de bec are o durată de viață mult mai mare față de cele incandescente, poate să funcționeze între 30.000 și 50.000 de ore. Becurile LED au un consum scăzut, consumă de două ori mai puțin curent electric față de un bec fluorescent și de 10 ori mai puțin față de un bec incandescent. Un alt avantaj al becurilor LED este lipsa substanțelor toxice precum mercur și plumb.

Cum să alegi cel mai bun proiector LED

În momentul de față proiectoarele cu LED reprezintă alegerea ideală pentru iluminarea locuinței personale. Chiar dacă prețul este mai ridicat față de un proiector tradițional avantajele sunt multiple: durata de viață mult mai mare, consum de energie redus etc. Pe lângă acestea, proiectoarele reprezintă o sursă ideală de lumină mai ales că pot fi utilizate cu energie solară sau cu ajutorul unui generator. Află mai multe despre proiectoarele LED de aici 

Află cum să îți alegi cel mai bun proiector LED3

Ce tip de lumină preferi: lumină caldă, lumină naturală sau lumină rece?

Aceste aspect este foarte important! În funcție de asta îți vei alege proiectorul LED potrivit locuinței tale. Tipul de lumină este dat de temperatura culorii luminii. Temperatura luminii se referă la culoarea pe care o generează și intensitate de lumină proiectoarele LED, aceasta fiind măsurată în grade Kelvin, fiind o caracteristică esențială a aparenței luminii. Astfel, alegerea va consta între: lumină caldă, lumină rece sau lumină naturală.

Ce proiector LED alegi în funcție de puterea becului (w)?

Puterea becului reprezintă o altă caracteristică importantă în alegerea celui mai bun proiector LED. Pentru a avea un nivel de luminozitate potrivit trebuie să aveți și o putere potrivită. Puterea unui proiector se referă la energia consumată de acesta pentru a obține lumina dorită. Astfel, cu cât proiectorul este mai luminos, puterea este mai mare. Astfel, un proiector cu o putere de 10w produce o lumină mai puternică față de un proiector de 9w. Pentru a te convinge poţi alege proiectoare tip LED de la LEDEL.

Află cum să îți alegi cel mai bun proiector LED5

Proiectoare LED cu senzor de mișcare

Proiectoarele LED cu senzor detectează mișcarea și se aprind. Acest senzor poate fi reglat pentru a se aprinde în momentul în care detectează mișcarea într-o zonă între 1 și 8 metri. Un alt lucru reglabil este și timpul în care lumina să stea aprinsă. Asta înseamnă economie în ceea ce privește consumul energiei electrice. Alegând un proiector led cu senzor de mișcare rezultatele nu vor întârzia să apară, investiția se va justifica.

Un alt fapt important este ca proiectorul LED să fie reglat corect ca acesta să nu se aprindă accidental pe parcursul nopții, în cazul în care prin fața lui trece un animal sau chiar o mașină.

În ziua de azi becurile LED au evoluat foarte mult, fiind găsite pe piață sub diferite forme și dimensiuni și în același timp cu prețuri mai mici sau mai mari. Becurile cu LED au devenit foarte apreciate în rândul clienților, fiind în alegerile majorității.

sursă foto: shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe