|duminică, aprilie 11, 2021
  • Follow Us!

Firma fostului senator PDL, Dorel Jurcan, va încasa peste 250.000 de lei pentru a le aduce „primul ghiozdan” elevilor… braşoveni 

2227446

O firmă din Vâlcea va încasa peste 250.000 de lei pentru a le aduce „primul ghiozdan” elevilor braşoveni
Primăria Braşov va continua şi anul şcolar viitor programul „Primul ghiozdan”, care va consta în alocarea unor pachete cu rechizite şcolare în valoare de 80 de lei pentru copiii înscrişi în clasa pregătitoare şi de 100 de lei pentru cei înscrişi în clasa I-a dupa cum informeaza bzb.ro Contractul în vederea furnizării ghiozdanelor a fost semnat recent de către Primărie cu firma Dolex Com din Râmnicu Vâlcea, care a avut cea mai avantajoasă ofertă, din cele 8 depuse la această licitaţie.
Din anul 2010, elevii din clasa I şi, din anul 2015, cei din clasa pregătitoare, au primit din partea Primăriei Braşov şi a Consiliului Local un ghiozdan plin cu rechizite, în cadrul programului Primul ghiozdan. Pentru anul şcolar 2019-2020 este estimat un număr mediu de copii de 4.600 înscrişi în clasa pregătitoare şi clasa întâi. Pachetele cu rechizite şcolare rămase nedistribuite se vor repartiza familiilor cu copii, beneficiare de servicii/prestaţii sociale, aflate în evidenţa Direcţiei de Asistenţă Socială Braşov.

Leave a Response