|duminică, aprilie 18, 2021
  • Follow Us!

Bătrân din Vâlcea, jefuit de 2 minore. Cum i-au furat o sumă impresionantă din casă 

prostitutie-fortata-in-cea-mai-mare-inchisoare-de-femei-din-statele-unite-1450175075

Două adolescente din oraşul Băbeni sunt acuzate că au jefuit un pensionar.

Două adolescente din oraşul Băbeni, de 14 şi 19 ani, sunt cercetate pentru furt calificat după ce au pătruns în casa unui bătrân de unde ar fi plecat cu o sumă importantă de bani, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea potrivit stirileprotv.ro

Potrivit sursei citate, cele două au fost reţinute la scurt timp după ce bătrânul a anunţat că i-a fost spartă casă, poliţiştii recuperându-i acestuia şi o parte din banii furaţi.

“La data de 10 iulie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 73 de ani, din oraşul Băbeni, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa sa, din interiorul căreia ar fi sustras o sumă de bani. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, împreună cu specialiştii criminalişti, unde au constat că persoane necunoscute, ar fi pătruns în noaptea de 09/10 iulie, în locuinţa bărbatului, din interiorul căreia ar fi sustras sumele de 1.050 euro şi 1.400 lire sterline. În urma activităţilor informativ operative şi a prelucrării probelor descoperite, s-a reuşit identificarea, cu operativitate, a două tinere de 14 respectiv 19 ani, din oraşul Băbeni, bănuite de comiterea faptei. S-a reuşit recuperarea sumei de 1.200 euro, 5.600 lei şi 80 de lire”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

În cauză a fost deschis dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Leave a Response