România renunță la cărbuni. Termocentralele pot merge un an arzând doar diplome de doctorat

sâmbătă, 13 august 2016

Energie direct din creier! Avântul intelectual din ultimii ani înregistrat în țara noastră începe să-și arate efectele pozitive. Un studiu arată că România poate renunța la cărbuni timp de un an, pentru că termocentralele pot fi alimentate cu diplome de doctorat și circa 80% din combustibilul doctoral ar veni din zona PSD-UNPR.

”În ultimii ani avem în sistemul academic o evoluție interesantă. Cu cât pică mai mulți la BAC, cu atât mai mulți doctori se nasc în țara noastră. Poate părea bizar și chiar absurd pentru cineva care nu cunoaște poporul român și mai ale infinitele sale posibilități mintale”, explică Decebal Popescu, sociolog.

Experții în energie susțin că asta nu e nimic: Am putea deveni independenți energetic dacă am arde toate cărțile scrise recent în pușcării de corupții care vor să-și reducă pedeapsa! Am putea chiar să exportăm curent electric dacă am arde toată maculatura scrisă în România în ultimii ani, de fel de fel de incapabili care se folosesc de sistemul corupt pentru a dobândi titluri!”, a mai spus Decebal Popescu.

Sursa: http://www.timesnewroman.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe