|sâmbătă, iulie 2, 2022
  • Follow Us!

Familia Mihai și Denisse Bălan dezvoltă cel mai mare proiect imobiliar de pe litoralul românesc! 

14063734_589477867880967_2542807524160542716_n

Fostul director de la CET Govora, Mihai Bălan, și soția – Denisse Bălan dezvoltă împreună un proiect imobiliar de anvergură la Mamaia – Constanța. Tocmai de aceea familia Bălan s-a mutat de aproape două luni la Constanța unde coordonează toate activitățile aferente acestui proiect – care se dorește a avea un impact deosebit asupra turismului estival de la Marea Neagră. Mihai și Denisse Bălan au o afacere de succes  în domeniul energiei, care poate asigura lejer fluxul de capital necesar investiției imobiliare de pe litoral. Le dorim succes!

Citiți aici postarea de pe facebook a Denissei Bălan, care a reacționat la un articol publicat de Vocea Vâlcii:

In foarte putine cuvinte as dori sa va spun ca nicio proprietate de-a mea sau a soțului (apropo , Mihai deține doar doua apartamente deci nu vad cum ar putea vinde trei😖) nu este de vânzare ! Avem simtul proprietații foarte dezvoltat ce sa zic😜😜😜
Cat despre motivele mutării la Constanta ma bucur ca imi dați posibilitatea de a promova (chiar fără acceptul agențiilor care se ocupa de PR-ul proiectului ) investiția pe care alături de Mihai o dezvoltam si sunt sigura ca va avea un impact deosebit asupra turismului estival . Sper ca am lămurit toate aspectele !
SEA PLAZA
Residence & Leisure

Denisse Mihai Balan

Leave a Response