Directorii de la CET Govora, care au băgat CET-ul în insolvență, de ce nu sunt dați afară?!

vineri, 15 iulie 2016

Un muncitor de la CET Govora ne-a rugat să-i transmitem următoarea întrebare lui Remus Borza, administratorul judiciar de la CET Govora: Directorii si sefii care au dus CET la insolventa de ce nu sunt dati afara?? Astia sunt buba, nu oamenii amarati care lucreza cu seriozitate si care si-au facut treaba la locurile lor de munca. Cand vrei sa vindeci ceva BOLNAV mai intai ELIMINI sursa si cauza care a dus la imbolnavire.
Nu oamenii aia amarati pusi pe Liste au dus CET-ul in insolventa!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments on “Directorii de la CET Govora, care au băgat CET-ul în insolvență, de ce nu sunt dați afară?!”

 1. Buna ziua. As dori sa mai intrebati pe dl. Remus Borza de la Cet Govora de ce li se ia dreptul la femeile aflate in ceestere copil de a avea un loc de munca dupa ce li se inceteaza indemnizatia. Sumtem puse pe lista si nu sa tinut cont ca avem o vechime in domeniu si ca ne- am facut treaba foarte bine

 2. Bună ziua,
  Aş dori ca, prin intermediul ziarului dvs. să puneţi câteva întrebări d-lui Remus Borza si anume:
  1.Ce măsuri va lua cu conducerile care au adus CET Govora în insolvenţă?Că doar nu a ajuns în insolvenţă din cauza muncitorilor...
  2.Ce măsuri va lua cu directorii care au întocmit listele de disponibilizări cu personalul din fiecare Direcţie pe care o coordonează şi în redactarea acelor acelor liste au fost omişi cu bună ştiinţă salariaţi care se încadrau evident în criteriile stabilite iniţial şi au fost trecuţi alţi salariaţi care se încadrau în criterii, doar dacă nu s-ar fi atins numărul stabilit de disponibilizări?!De exemplu, se păstrează în continuare în serviciu persoane care îndeplinesc condiţia de pensionare la limită de vârstă, fără nicio penalizare(la Berbeşti).
  3.Care a fost raţiunea de a elimina de pe listele de disponibilizări pe cei trei lideri de sindicat(Păunescu, Vlădoiu, Gheorghe) care se încadrau în criteriul de pensionare la limită de vârstă - nu mai vorbim de faptul că aceşti trei lideri de sindicat nu prea vin(deloc) pe la serviciu de ani de zile.
  4.De ce planul de restructurare trimis la fiecare sindicat în parte nu a fost prelucrat cu nimeni, nu a fost afişat nicăieri şi oamenii s-au trezit peste noapte cu postul restructurat, poate şi fără un motiv evident.Oare acest plan a fost secret, deşi el făcea trimitere direct la locurile de muncă ale oamenilor.
  5.De ce sensul restructurării a fost cu precădere către Direcţia Minerit Berbeşti(oameni transferaţi de la Berbeşti la CET Govora anul trecut împotriva dorinţei lor, anul acesta au fost restructuraţi - daţi afară şi păstraţi la serviciu cei care lucrau înainte la CET Govora sediu).Oare Berbeşti este de vină că a intrat CET în insolvenţă?! Sau problemele ar putea fi identificate în cu totul altă zonă?!?!Alipirea Berbeşti la CET a prelungit mai degrabă viaţa CET înainte de insolvenţă decât ar fi contribuit la aceasta.

 3. Ce se intampla cu mamele aflate in concediu crestere copil si care au fost disponibilizate???? Care este procedura sa intram in posesia platilor compensatorii (asta daca se mai dau)??? Nimeni nu ne spune nimic! Nu avem nimic oficial! Suntem calcate in piciore doar pentru ca avem copii mici!

 4. Nu avem notificari, doar ne-au anuntat colegii ca suntem pe lista de restructurari! Ne poate spune cineva: mai suntem sau nu angajate la CET Govora?

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe