|vineri, decembrie 3, 2021
  • Follow Us!

Ambasadorul Austriei în România în vizită la Prundeni 

DSC_0062

La invitaţia primarului comunei Prundeni, Ion Horăscu, a avut loc, astăzi, lucrările Asociaţiei Administratorilor Publici din România, în vederea lansării temei de proiect adminstraţiei competivă – lideri competenţi “Dezvoltarea de competenţe şi abilităţi ale city-managerului/ administratorului public prin aplicarea de instrumente moderne și inovatoare de formare profesională”.

La eveniment au fost prezenţi Ambasadorul Austriei în România, Excelenţa Sa Gerhard Reiweger, Secretar de Stat Gabriel Lungu, în cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, primari din judeţul Valcea, administratori publici.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea competențelor funcționarilor publici city-manageri/administratori publici în administrația publică din România pentru promovarea unui sistem administrativ performant.

Scopul proiectului: Profesionalizarea funcțiilor de city-manageri/administratori publici din administrația publică din România.

Agenda de lucru a zilei, a continuat cu vizitarea Cramelor Ştirbey, Iordache şi Avincis. La finalul acestui periplu, Ambasadorul Austriei în Romania, Excelenţa Sa Gerhard Reiweger, a declarat că, în câteva săptămâni va reveni în comuna Prundeni cu o delegaţie austriacă,  ce îşi propune să evalueze potenţialul natural existent şi totodată posibilitatea de a găsi formule de a investi în această zonă.

One Response to Ambasadorul Austriei în România în vizită la Prundeni

  1. traian

    tot un proiect european?
    Dar ce mai conteaza, doar nu e destrabalare cu bani de la buget …

     

Leave a Response