|duminică, iunie 26, 2022
 • Follow Us!

APAVIL POATE PIERDE 100 DE MILIOANE DE EURO! 

costi-radulescu-08042013

Deputatul Constantin Rădulescu trage un semnal de alarmă!

,, Ca unul care am participat în condiţiile legi la procesul fuziunii Apavil cu Acvarim  şi ulterior  ca reprezentant al Consiliului Judeţean Vâlcea în AGA Apavil, am urmărit şi urmăresc cu îngrijorare ultimele evoluţii reflectate în presa locală cu privire la modul cum se derulează programul european în valoare de  peste 100 milioane EURO la această societate.

Spun că urmăresc cu îngrijorare, deoarece mai multe publicaţii vorbesc despre o posibilă pierdere a acestor bani, datorită …… să le spunem…… unor ,, vicii de procedură!,,

Pentru că este un apel public mă opresc aici cu detaliile, însă fac apel la autorităţile implicate în acest proces, Primăria Rm. Vâlcea şi Consiliul Judeţean Vâlcea, să depună urgent toate eforturile pentru că aceşti bani europeni să nu se piardă.

Aici nu mai poate fi vorba despre politică, aici este vorba de zeci de mii de oameni, de mai multe localităţi ale judeţului Vâlcea care merită din plin să bea o apă curată şi sănătatea lor să fie mai bună.

În aceeaşi măsură este vorba despre sutele de angajaţi  vâlceni ai Apavil şi ai societăţilor care au câştigat licitaţii de lucrări după cunoştinţa mea tot vâlceni şi aceştia, de locurile lor de muncă şi de siguranţa familiilor lor.

Am încredere că domnul Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, se va dedica total remedierii acestei situaţii şi solicit încă odată ca toţi cei implicaţi să dea dovadă de devoţiune pentru binele judeţului Vâlcea!,, – declaraţie deputat Constantin Rădulescu.

2 Responses to APAVIL POATE PIERDE 100 DE MILIOANE DE EURO!

 1. tasedelavalcea

  si eu urmaresc cu ingrijorare,si eu fac apel la autoritati ! diferenta dintre noi este ca parlamentarul este platit sa faca mai mult! ca atunci (spre exemplu )cand a zis ca se leaga cu lanturile de Olthim ! Mare om ! si da si bine in poza !

   
 2. shuca

  Lasa Gornitza ca apa buna s-a baut si de la Acvarim si nu la pret de benzina. Ati venit voi mafiotii cu noua voastra constructie politico-clientelara si ati inceput sa jupuiti oamenii. Nici CET-ul nu da metrul cub de apa calda ca voi. Acum sa dea cetateanul occidental banul ca sa va luati voi si amantele, nevestele, pretenarii, beizadelele si nepotii salarii ca dincolo.

   

Leave a Response