|sâmbătă, octombrie 31, 2020
 • Follow Us!

Dezvăluiri incendiare ale artistului Bobiță Cătușanu: ESCROCHERIE MARCA FRÂNCU SAU CUM SĂ ÎI MAI PROSTIM PE… PROȘTI 

santana francu
Pentru ca sunt nevoit sa scot la lumina o mare inselatorie girata si platita din bani publici de catre penalul Emilian Francu va aduc la cunoastiinta faptul ca marea “vedeta” Renee Santana nu are nici o legatura de rudenie cu celebrul Carlos Santana. Azi am aflat ca celebrul compozitor Mihai Alexandru (fostul sot al Nicolei) este producatorul muzical al acestei domnisoare si pentru a o face celebra in Romania se folosesc de numele Santana pentru a o ajuta in cariera muzicala. In fapt nu este decat o coincidenta de nume si ma simt obligat sa cer socoteala celor care au platit acest artist din bani publici si prezentata ca o veritabila vedeta si sper ca autoritatile sa se sesizeze si sa scoata la lumina aceasta escrocherie ! Cer penalului Francu sa solicite artistei o dovada a faptului ca este ruda cu Carlos Santana si sa aiba o pozitie publica pe acest subiect. Daca artista nu poate face dovada gradului de rudenie cu Carlos Santana il rog pe penalul Francu sa suporte personal toate costurile generate de prezenta acestui artist la Rm. Valcea si sa isi depuna demisia de onoare in cazul in care se demonstreaza ca a girat o astfel de inselatorie. De asemenea sa faca publice sumele de bani incasate de artista pentru sustinerea recitalului de la Rm. Valcea. Astept precizarile de rigoare !
Singura „dovada” a artistei este aceasta fotografie grosolan trucata in care apare celebrul chitarist Carlos Santana si Renee Santana atasata fotografiei originale ! Atasat gasiti si fotografia lui Renee Santana care a fost atasata fotografiei originale cu artistul Carlos Santana.
Fragment dintr-un interviu Renee Santana :
Ne-ai spus că provii dintr-o familie celebră. Eşti rudă cu celebrul Carlos Santana. Care e, mai exact, legătura dintre voi?
Nu e o chiar o legătură directă, el şi bunica mea sunt verişori. L-am întâlnit o dată, la o petrecere, însă eu eram mică pe-atunci, nu ştiam cine e şi, sincer, nici nu-mi prea păsa la vârsta aceea. Abia când m-am apucat de muzică am aflat mai multe, am aflat cât de greu i-a fost şi lui să răzbească în showbiz şi că a trebuit să plece din Mexic ca să reuşească. Ştiu însă că, într-o bună zi, vreau să lucrez cu el, asta e sigur.

L-ai mai întîlnit, ai luat legătura cu el?
El a ajutat o mulţime de membri ai familiei. Una dintre mătuşile mele care lucra pentru el a murit acum câţiva ani. Ea era ultima mea legătură… Însă l-am văzut o dată la un concert în Mexic. A fost destul de amuzant. Aruncam cu ghemotoace de hârtie pe scenă. Scrisesem tot felul de lucruri în bileţelele acelea: „Sunt ruda ta!“ „Sună-mă! „Uite numărul meu de telefon!“. Nu m-a sunat niciodată (râde)

Aici puteti citi intreg interviul lui Renee Santana:
http://m.adevarul.ro/entertainment/muzica/interviu-video-ajuns-nepoata-carlos-santana-eurovision-romania-1_5123cce200f5182b857d9690/index.html

3 Responses to Dezvăluiri incendiare ale artistului Bobiță Cătușanu: ESCROCHERIE MARCA FRÂNCU SAU CUM SĂ ÎI MAI PROSTIM PE… PROȘTI

 1. Ionela

  Celebrul “artist” catusanu, in noaptea de revelion a stat acasa, sa nu cante antract pe nicaieri, e destul de frustrant. Pana si cei de la eurovision au prezentat-o ca fiind nepoata celebrului Carlos Santana, dar un artist second hand care nu are concerte mai nou face pe atotstiutorul. Penibil pentru bobita, parea un tip echilibrat, dar se pare ca frustrarile sunt mari.

   
 2. Geo

  Bobi, ai avut un mare concert la taverna OK zavoi, ai strans 30 se persoane, felicitari. E o regula intre artisti sa nu se atace intre ei, dar tu ai ajuns ca suzi buruiana si andreea tonciu, imi pare rau daca ai ajuns atat de jos.

   
 3. contribuabil

  nu ne mai mintiti pe banii publici.nu are nici o legatura cu santana.mitule ne-i pacalit de multe ori dar acum s-a termnat.

   

Leave a Response