|sâmbătă, iulie 2, 2022
 • Follow Us!

SOCANT: Eleva Raluca Vladu de la Colegiul „Mircea cel Batran“, accidentată mortal de un tren. Poliţiştii nu exclud ipoteza sinuciderii 

621181_355876567823128_1186054715_o

Tânăra a aşteptat trenul să oprească în staţie, Săgeta albastră care circula pe ruta Râmnicu Vâlcea – Craiova, iar când s-a pus din nou în mişcare s-a aruncat în faţa locomotivei. “Era supărată, agitată, plângea şi vorbea nervos la telefon. Se învârtea ca un leu în cuşcă pe peron până când au urcat şi au coborât călătorii apoi s-a aruncat”, le-a spus poliţiştilor unui dintre martorii oculari.

Victima a murit pe loc ca urmare a multiplelor traumatisme craniene şi toracice suferite, au declarat legiştii.

Raluca Vladu de 15 ani din Popeşti-Urşi, judeţul Vâlcea era elevă în clasa a XI-a D la Colegiul Mircea cel Bătrân din Râmnicu Vâlcea unde a intrat cu media 9.32.

Potrivit profesorilor Raluca era un elev bun locuia la internat şi nimeni nu a observat în ultima vreme schimbări de comportament. “A coborât la micul dejun foarte de devreme , pe a 6.30, apoi a plecat din internat fără bilet de voie. Avea ore după amiază de la 13.00”. a declarat Petre Ciubotea, dirigintele clasei a IX-a D.

Anchetatrii urmează să găsească persoana care a vorbit cu Raluca înainte ca aceasta să se sinucidă şi să stabilească motivele care au îndemnat-o spre un astfel de gest.

• O elevă la un liceu din Râmnicu Vâlcea a fost accidentată mortal, joi dimineaţa, de un tren, în zona staţiei CFR Râmnicu Vâlcea Nord.
Raluca Vladu, de 15 ani, era elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Mircea Cel Bătrân” (Roaită) din Rm. Vâlcea.

“Din primele cercetări efectuate de poliţişti, este vorba de o minoră din Râmnicu Vâlcea, V.R., elevă la unul din liceele din municipiu. Poliţiştii nu exclud varianta unui suicid”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu, potrivit Agerpres.

Martorii la incident au spus că “fata ar fi vorbit la telefon înainte, iar când a sosit trenul s-a aruncat singură în faţa acestuia”.

Fata a fost accidentată mortal, joi dimineaţa, de un tren, în zona staţiei CFR Râmnicu Vâlcea Nord. “În jurul orei 9.00 am fost anunţaţi că în staţia CF Râmnicu Vâlcea Nord s-a produs un accident mortal. O fata a fost lovită mortal de un tren care circula pe ruta Sibiu-Craiova”, a precizat Alina Teodorescu.

Acesta ar fi al treilea accident mortal de acest gen produs de la începutul anului pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, potrivit datelor IPJ.

13 Responses to SOCANT: Eleva Raluca Vladu de la Colegiul „Mircea cel Batran“, accidentată mortal de un tren. Poliţiştii nu exclud ipoteza sinuciderii

 1. Anonim

  Nu te vom uita niciodata Raluca…

   
 2. Bogdan

  Dumnezeu sa o ierte!
  Condoleante!

   
 3. Alex

  Rest in peace… 🙁

   
 4. Claudiu

  Imi pare foarte rau…

   
 5. Dani Junior

  stie cineva facebook-ul ei ?

   
 6. voican andrei

  nu te vom uita niciodata ..o sa ramai vesnic in amintirile si sufletele noastre si sper ca DOAMNE DOAMNE! SA AIBA GRIJE DE TIN …TE IUBIM!

   
  • bibi

   asai

    
 7. tircob elena

  DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE NUMAI IA STIE CE A FOST IN SUFLETELUL EI DUMNEZEU SA O IERTE SI CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE SI PROFUND INDURERATE!

   
 8. Diana

  Dumnezeu s-o ierte si sa o odihneasca !
  Doamne, copii, daca aveti probleme , mergeti la parinti sau la un profesor ! Nu luati NICIODATA hotarari ireversibile ! Indiferent de greseala pe care ati facut-o !

   
 9. crys

  Dumnezeu sa o ierte(imi pare rau..

   
 10. stefania

  Imi pare rau Pentru ea pentru ca era o fata foarte frumoasa dar i-a sa sinucis nu merita asta Dumnezeu Sa o Ierte!

   
 11. stefania

  Imi pare rau pentru ea!era o fata buna si nu merita sa moara Dumnezeu sa o ierte

   
 12. bibi

  dumnezeu sa o ierte era o fata de treba nu trebuie sa ajungala acest pucr forte

   

Leave a Response